Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πολυτελείς θαλαμηγοί και άλλος ένας δισεκατομμυριούχος στον Σκορπιό!


Της Κατερίνα Μεσσήνη
Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η εικόνα των υπερπολυτελών θαλαμηγών οι οποίες έχουν ρίξει άγκυρα στον Σκορπιό. Όπως ήδη είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ εδώ και μέρες ήταν αυξημένη η κινητικότητα στον γνωστό νησάκι προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για  την άφιξη του Ρώσου

μεγιστάνα αλλά και των φίλων του. Εξίσου αυξημένα είναι φυσικά και τα μέτρα ασφαλείας στον κόλπο του λιμανιού όπου με σημαδούρες έχει οριστεί μια απόσταση ασφαλείας. Όπως ήδη έχει αναφερθεί η θαλαμηγός του Ρώσου είναι όντως πολύ εντυπωσιακή ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι όμως η θαλαμηγός του στενού του φίλου και Ρώσου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Vladimir Potanin ο οποίος βρίσκεται ήδη στον Σκορπιό και είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος από τη Ρωσία και ο 46ος πλουσιότερος στον κόσμο, σύμφωνα με την λίστα Forbes 2012!
Εδώ και μέρες συνεργείο του Star έχει εγκατασταθεί στο Νυδρί προκειμένου να αποθανατίσει το όλο σκηνικό και μαθαίνουμε πραγματικά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Συνεχίζεται βέβαια η μυστικοπάθεια γύρω από το οτιδήποτε αφορά το νησί και τον Ρώσο μεγιστάνα. Αυστηρές ρήτρες υπάρχουν για τα  πάντα. Ως και ο ανθοπώλης από τον οποίο προμηθεύτηκαν τα λουλούδια έχει λάβει εντολή να μην αποκαλύψει ούτε καν το είδος των λουλουδιών που θα  διακοσμεί το σπίτι στον Σκορπιό.
Όπως αναφέραμε αναμένεται σύντομα να καταφθάσουν λαμπεροί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες και μέλη  του διεθνούς jet set. Κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία για την  άφιξη της Αθηνάς Ωνάση στο νησί είναι κάτι που μένει να δούμε. Η Αθηνά Ωνάση ζήτησε την τελευταία στιγμή σύμφωνα με το ρεπορτάζ  να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες της οικογένειάς της. Υπενθυμίζουμε την κριτική που έχει υποστεί σε σχέση με το γεγονός ότι πούλησε το νησί στο οποίο βρίσκεται ο τάφος της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση.
Η μεγάλη παραλία στην ανατολική πλευρά του νησιού όπου βρίσκεται το beach bar της Αθηνάς Ωνάση και θα είναι προσβάσιμη για τον κόσμο μετά από δεκαετίες έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και σύντομα θα μπορούν όλοι να κολυμπήσουν στα θρυλικά νερά της.

Όσον αφορά τον νέο ιδιοκτήτη επιθυμία του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι να βγει βόλτα στη Λευκάδα προκειμένου να γνωρίσει και τον κόσμο από κοντά φαίνεται όμως να τον απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλειας για τον ίδιο και για την οικογένειά του. Καθημερινά σκάφος ελέγχει 3 με 4 φορές την κίνηση γύρω από το νησί αλλά και την κίνηση στο Νυδρί και δίνει αναφορά. Με μεγάλη αγωνία πάντως αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού στο Νυδρί και στη Λευκάδα.

























Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger