Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Τόπο στα νιάτα» - Υποψηφιότητες για τις εσωκομματικές εκλογές για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ



 Κατερίνα Μεσσήνη
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, η τελευταία συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, με Γραμματέα τον κ. Βαγγέλη Θεριανό. Κύριο αντικείμενο αυτής
της Νομαρχιακής Συνέλευσης ήταν η προετοιμασία των εσωκομματικών εκλογών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013.

Θα στηθούν 2 κάλπες: Μια στο Δήμο Λευκάδας στο Πνευματικό Κέντρο όπου από το πρωί 9:00 έως το βράδυ 19:00 μπορούν τα μέλη να ψηφήσουν. Στο Μεγανήσι θα στηθεί η δεύτερη κάλπη στο Δήμο Μεγανησίου όπου επίσης μπορούν τα μέλη να ψηφήσουν από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το βραδύ.  
Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τα όργανα της Νομαρχιακής Επιτροπής μπορούσαν να υποβληθούν υποψηφιότητες έως χθες, 5 Ιουνίου μέχρι τις 20.00 το βράδυ στα γραφεία της Νομαρχιακής.
Για την συντονιστική επιτροπή μπορούν να κατατεθούν υποψηφιότητες έως αύριο, 7 Ιουνίου και μέχρι τις 20:00 το βράδυ.
Μετά τις αλλαγές που αποφασίστηκαν κεντρικά η Νομαρχιακή της Λευκάδας θα αποτελείται από εδώ και στο εξής από 7 μέλη αντί για 11 που αποτελούνταν μέχρι τώρα, και στην συντονιστική θα συμμετέχουν 5 μέλη από κάθε Νομό.
Υποψηφιότητες για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή: Λάζαρος Γιάννης, Κατωπόδης Λεωνίδας, Ευδοξία Κατωπόδη, Καρανικόλα-Γαζή Δροσούλα, Βάσω Μανωλίτση-Μάρη, Πεντεσπίτης Νίκος, Σολδάτος Γιάννης.
Υποψηφιότητες για την Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Έλεγχου (ΝΕΟΕ)
Θεράπος Αντρέας, Βρεττός Γεράσιμος, Μέταξας Γεώργιος
Υποψηφιότητες για Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ)
Αραβανής Γιώργος, Λάζαρης Γιώργος, Συκιώτης Κώστας.

Τόπο στα νιάτα!
Την αγωνία τους αλλά και την αγανάκτησή τους για την πορεία του κόμματος εξέφρασαν τα μέλη που παραβρέθηκαν στη συνέλευση την περασμένη Παρασκευή. Όλοι συμφώνησαν ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι η ανανέωση που χρειάζεται. «Πρέπει να δώσουμε τόπο στα νιάτα!» Είναι προφανές και μετά από αυτή τη συνάντηση ότι τα ίδια τα μέλη, έστω και τα λίγα που εμφανίζονται, ζητούν να γίνουν ριζικές τομές. Για να έχει το ΠΑΣΟΚ ελπίδα να παίξει ξανά ένα ρόλο στην κοινωνία θα πρέπει μια και καλή να αποχωρίσουν οι καρεκλοκένταυροι, οι βολεμένοι και τα παλιά πρόσωπα. Οι εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή σίγουρα θα δώσουν ένα πρώτο στίγμα και μια πρώτη εικόνα για την μελλοντική πορεία του κόμματος. Κρίνοντας από τις υποψηφιότητες το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα πορεία!


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger