Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ρίξαμε τα τσιμέντα στην παραλία.

Κατερίνα Μεσσήνη
Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πεζόδρομος απέναντι από τη γέφυρα στην παραλία της Λευκάδας. Εδώ και αρκετούς μήνες «Άμεσα ήταν να  παρέμβει ο
Δήμος στην παραλία της Λευκάδας! Στα σχέδια του Δήμου ήταν η ολοκλήρωση του πεζοδρομίου που ξεκινά από το Πνευματικό Κέντρο και καταλήγει στην γέφυρα του Πόντε.» Μέχρι πρότινος καμία παρέμβαση δεν είχε γίνει, τώρα βλέπουμε μια εργολαβία να εξελίσσεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τώρα εγκρίθηκε η δαπάνη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνει το έργο στο στάδιο του να ρίξουμε μόνο τσιμέντα αλλά ότι όντως θα γίνει η ουσιαστική αναμόρφωση που χρειάζεται για να αναβαθμιστεί ο χώρος και να αποκτήσει η παραλία το πρόσωπο που της αξίζει.
Μια καλή συγκύρια πάντως, διότι ο Μουσικοφιλολογικός όμιλος «ΟΡΦΕΥΣ» Λευκάδος διοργανώνει το πρώτο πολιτιστικό πολυθέαμα στο κανάλι της Δυτικής παραλίας της Λευκάδας, οδ. Άγγ. Σικελιανού το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 και ώρα 9 μμ., με τίτλο «Festa del Canale»..... Η γιορτή θα περιλαμβάνει τραγούδι, χορό, διάκοσμο και δρώμενα, επηρεασμένα από παλαιά Ενετικά έθιμα που έλαβαν χώρα στην πρωτεύουσα του νησιού και χάθηκαν στη λήθη του παρελθόντος. Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία να αλλάξουν και λίγο τα δεδομένα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. «Μπουχτίσαμε όλο τα ίδια και τα ίδια» όπως λέει και ο κόσμος. Χρόνια τώρα παρακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα στις πολιτιστικές δραστηριότητες του καλοκαιριού. Χρειάζονται νέες ιδέες, επιτέλους μια ανανέωση και αυτή αποφάσισε φέτος ο Ορφέας να παρουσιάσει. «Ο Ορφέας προσπαθεί και προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις, που αποτελούν διέξοδο, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία.» Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό τον δρόμο της αλλαγής.







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger