Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΙΒΟΥ


 Την Κυριακή 2/6/2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στίβου στην Ηγουμενίτσα με την ονομασία «Γιτάνεια», όπου συμμετείχε με 15μελή αποστολή ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας. Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών μας και αξίζει να επισημάνουμε:
1.       Το Γιώργο Καρλή, 1ο στα 600μ. Παμπαίδων
2.       Τη Θάλεια Ζακυνθινού , 2η στα 80μ και 2η στη σφαιροβολία Παγκορασίδων.
3.       Την Πηνελόπη Λογοθέτη, 2η στα 150 μ. Παγκορασίδων.

  Συμμετείχαν ακόμα οι Αναστασία Τσαμπασίδου , Δανάη Μεσσήνη, Μάριος Μεσσήνης, Παναγιώτα Μαργέλη,  Αναστάσης Μαργέλης, Τηλέμαχος Μεσσήνης, Αγησίλαος Φέτσης, Ζωή Ζακυνθινού, Χρήστος Αποστόλου, Σταύρος Αποστόλου.
  Το Σάββατο 8/6/2013 πήραμε μέρος στους Αιτωλικούς Αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στο Αγρίνιο , με τέσσερις αθλητές ς που κυνηγούσαν όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
  Η Ζακυνθινού Θάλεια ήταν 2η στα 80μ.με εμπόδια και 3η στο μήκος, η Λογοθέτη Πηνελόπη 1η στα 80μ. και 5η στο μήκος , ο Κοντογεώργης Χαράλαμπος 3ος στο ακόντιο και ο Αποστόλου Χρήστος 4ος στα 80μ.
Τέλος τα πιο μικρά παιδιά  (του δημοτικού)έκλεισαν τη  χρονιά τους με τα Τιτόρμεια , που έγιναν στις 12/6/13 στο Αγρίνιο .Τα σημαντικότερα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
1.       Ιωακειμίδη Γεωργιάννα 3η στα 60μ. και 1η στο ύψος.
2.       Χαλικιάς Δημήτρης 2ος στο μπαλάκι .
3.       Ζαμπέλης Κωνσταντίνος 2ος στο μήκος
4.       Ροντογιάννης Αλέξανδρος 1ος στη σφαίρα
5.       Αποστόλου Σταύρος 6ος στα 1000μ.
6.       Πάντου Στεφανία 1η στο μπαλάκι
7.       Ζακυνθινού Ζωή 1η στα 50μ. μίνι
8.       Κροκίδης Ιωάννης 2ος στο μήκος μίνι

Επίσης συμμετείχαν  και τα πιο μικρά μας παιδιά Αποστόλου Κωνσταντίνος ,Μεσσήνης Τηλέμαχος , Μεσσήνη Δανάη.


  Από όλες αυτές τις συμμετοχές σε όλους τους αγώνες της χρονιάς καταλήξαμε να έχουμε και κάποιες συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα των παίδων  , των εφήβων και ππα΄και πκα΄που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:
1.       Σταύρακας Παναγιώτης στο μήκος παίδων και εφήβων
2.       Κοντογεώργης Χαράλαμπος  στο ακόντιο παίδων
3.       Καρύδης Άγγελος στη σφαίρα παίδων
4.       4χ100 στο παίδων (Κοντογεώργης Χ.,Βρεττός Α.,Γαζής Π.,Μπραντζουκάκης Α.)
5.       Ζακυνθινού Θάλεια στο πένταθλο πκα΄
6.       Λογοθέτη Πηνελόπη στα 80μ. πκά
7.       Καρλής Γιώργος στα 600μ. ππα΄


   Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι στους μικρότερους αθλητές μας και τους δίνουμε ραντεβού το Σεπτέμβριο και καλή επιτυχία  στους αθλητές μας που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.
Εκ του  του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.






Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger