Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στην τελική ευθεία η ΝΔ για το συνέδριο στα τέλη Ιουνίου-Αποτελέσματα εκλογών στην Λευκάδα.

Κατερίνα Μεσσήνη 

Στην τελική ευθεία για το 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ., το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το τριήμερο 28-30 Ιουνίου μπαίνει η ΝΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πρωθυπουργός όσο και η ηγετική ομάδα θα προβάλουν ως κεντρικό σύνθημα την επανεκκίνηση του κόμματος με βασική κατεύθυνση να διευρυνθεί η κοινωνική και πολιτική βάση της κεντροδεξιάς παράταξης. Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο κόμμα εξουσίας στο οποίο θα συμμετέχουν νέα πρόσωπα που θα βοηθήσουν το κόμμα να αλλάξει νοοτροπία και πολιτική κουλτούρα έτσι ώστε να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό της κεντροδεξιάς.

Στο συνέδριο αναμένεται να εκλεγούν κυρίως νέα πρόσωπα που θα δώσουν τον αέρα της ανανέωσης αναμένονται όμως και πολλές εκπλήξεις.
Λόγω και του πολιτικού περιβάλλοντος που διαμορφώθηκε ειδικά τον τελευταίο χρόνο με μεγάλη αγωνία αναμένεται και η στάση που θα κρατήσει ο πρωθυπουργός απέναντι σε διαγραφέντα μέλη του κόμματος. Όσον αφορά την Λευκάδα και τον διαγραφέντα βουλευτή κο Θ. Σολδάτο επανειλημμένα έχει ειπωθεί ότι «ψιθυρίζεται» η επάνοδος του αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Ο ίδιος καταβάλλει προσπάθειες να δείξει ότι στηρίζει την κυβέρνηση όπως τώρα με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κατά πόσο βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει και την επάνοδο του στο κόμμα είναι κάτι που μένει να δούμε.  

«Εργαζόμαστε για το σύνολο και όχι για το άτομο!»

Την Κυριακή, 16. Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκαν στο Ξενοδοχείο Ionian Star οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων που θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο της Ν.Δ.
H ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από τις 10:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εκλογές διεξήχθησαν σε ήρεμο κλίμα και η συμμέτοχη ήταν ικανοποιητική μιας και ψήφησαν γύρω στα 2/3 των μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΝΟΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ .ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.»

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΘΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ                                                  ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΑΒΑΝΗ ΑΚΡΙΒΗ                                                ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΑΡΙΑ                                                  ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΚΟΜΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ :                                                                  ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ



Κ.Μ. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger