Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

6η Διεθνής Ρεγκάτα και Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων Βασιλικής

Στο νησί της Λευκάδας με τα γαλαζοπράσινα νερά, σε έναν κόλπο παγκοσμίως γνωστό για τη φανταστική τοποθεσία και τις ιδανικές συνθήκες του για windsurfing και ιστιοπλοΐα, θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά η Διεθνής Ρεγκάτα και το Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων Βασιλικής, από 25 έως 30 Ιουνίου.


Στη Βασιλική Λευκάδας έχουν φιλοξενηθεί αμέτρητα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας, καταμαράν και windsurfing καθώς και το ετήσιο Φεστιβάλ στο οποίο συνήθως συμμετέχουν αρκετά μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Ιστιοπλοΐας.
Εκτός από τα αγωνίσματα στο νερό, οι επισκέπτες στη Βασιλική θα μπορούν να απολαύσουν μια πλειάδα απογευματινών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται η εμφάνιση της Βρετανικής jazz funk μπάντας «The Wildwind Allstars», το σύνολο «Doktor Vodkatini» αλλά και παραδοσιακή Ελληνική μουσική και χορός. Αν είστε ικανός ιστιοπλόος ή surfer, ελάτε να διαγωνιστείτε!
Μεγάλο θα είναι όμως το ενδιαφέρον και για τους θεατές, καθώς πολλά από τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν κοντά στην παραλία, ώστε και ως θεατές να συμμετέχετε στον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση!
Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 αθλητές από πολλές χώρες και αναμένεται να μας τιμήσει με την παρουσία της η Σοφία Μπεκατώρου που έχει κατακτήσει Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τρίτη 25 Ιουνίου                  Πάρτι Χορηγών στην Παραλία

Τετάρτη 26 Ιουνίου              Πρώτοι γύροι Windsurfing και Laser Σλάλομ
Τετάρτη βράδυ                    Τελετή Έναρξης

Πέμπτη 27 Ιουνίου               Αγώνας αντοχής Ιστιοπλοϊκών και Καταμαράν
Πέμπτη βράδυ                     Wildwind All Stars στο Λιμάνι

Παρασκευή 28 Ιουνίου          Laser, Καταμαράν και Dinghy Ρεγκάτα Ημέρα 1η
                                        Σλάλομ windsurfing 1ος γύρος
Παρασκευή βράδυ                Ελληνική Ρεμπέτικη Βραδιά

Σάββατο 29 Ιουνίου             Laser, Καταμαράν και Dinghy Ρεγκάτα Τελικό
                                        Σλάλομ Laser Τελικό
                                        Σλάλομ windsurfing Τελικό
Σάββατο βράδυ                   Απονομή βραβείων και ο DOCTOR VODKATINI ζωντανά στη σκηνή

Κυριακή 30 Ιουνίου              Αγώνας Ποδηλάτου Βουνού

Για περισσότερες πληροφορίες: www.vassiliki-watersports-festival.gr


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger