Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ι. Μ. Λ. Ι. 2013



Ελληνικη δημοκρατια
Ιερα μητροπολις λευκαδος και ιθακης
311 00 λευκας - τηλ. 2645022415 φαξ. 2645025354

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ 
 Η Ιερά Μητρόπολή μας, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας, πέραν των άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων της, από καιρό έθεσε σε λειτουργία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος Τμήμα Αιμοδοσίας – Τράπεζα αίματος.

Μέχρι σήμερα πάνω από σαράντα αδελφοί μας βοηθήθηκαν. Για να συνεχίσει την λειτουργία της η Τράπεζα αίματος χρειάζεται όλων, των δυναμένων να προσφέρουν αίμα, την βοήθεια.
Για τον λόγο αυτόν από Δευτέρα 17 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 22 Ιουνίου, από ώρας 10:00 π.μ. μέχρι 8:00 μ.μ., διοργανώνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Μπορείτε και πέραν των ημερομηνιών αυτών να προσφέρετε αίμα. Πάντοτε θα υπενθυμίζετε στους αρμόδιους του Τμήματος αιμοδοσίας ότι η προσφορά σας είναι για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ας μην ξεχνάμε πως, προσφέροντας αίμα προσφέρουμε την δυνατότητα της υγείας και της ζωής στον πάσχοντα αδελφό μας.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως





Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger