Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συναντήσεις εκπροσώπων του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σε Λευκάδα και Μεγανήσι


Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των εκπροσώπων της οικογένειας Ριμπολόβλεφ με θεσμικούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν ήταν οι δήμαρχοι Μεγανησίου και Λευκάδας κύριοι Στάθης Ζαβιτσάνος και Κώστας Αραβανής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επισκέφθηκαν τόσο το Λιμεναρχείο, όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση  Λευκάδας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την καλή συνεργασία για την  ασφάλεια του Σκορπιού, του ίδιου του Ριμπολόβλεφ αλλά  και της οικογένειάς του κατά την παραμονή τους στο νησί. Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα, με τους  παράγοντες να τους καθησυχάζουν ως προς την φιλικότητα των κατοίκων απέναντι στον νέο ιδιοκτήτη.
Μετά τις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι του Ριμπολόβλεφ, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Μάλιστα πληροφορίες μας λένε ότι ως γευσιγνώστες της Ελληνικής κουζίνας και κουλτούρας ζήτησαν πληροφορίες για καλό «κοκορέτσι»!  Οι «απεσταλμένοι» του Ρώσου μεγιστάνα  θα παραμείνουν στην περιοχή μας περίπου μια εβδομάδα και θα συνεχίσουν τις επαφές τους τη Δευτέρα με διάφορες υπηρεσίες όπου αναμένεται να  πάρουν μια πρώτη γεύση της Ελληνικής γραφειοκρατίας  στην προσπάθεια «ιχνηλάτησης» των διαδικασιών που απαιτούνται για τη ρύθμιση νομικών ενεργειών για τις ανακαινίσεις στο νησί που η οικογένεια σχεδιάζει.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου  ΕΔΩ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger