Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το Δ.Σ. , τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και μετά την επιτυχή διοργάνωση των 3ων ΙΟΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ




Το Δ.Σ. , τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας  και μετά την επιτυχή διοργάνωση των 3ων ΙΟΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια αυτούς που χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι βοήθησαν με κάθε τρόπο και μέσο στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος. Συγκεκριμένα τους χορηγούς, που σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες  δεν κρύφτηκαν πίσω απ’ αυτό, αλλά δείχνοντας την αγάπη τους στον κλασικό αθλητισμό και αναγνωρίζοντας τον αγώνα του Γυμναστικού Συλλόγου προς αυτό το στόχο, βοήθησαν όσο μπορούσαν. Ευχαριστούμε λοιπόν τους:

-ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΞΥΛΕΙΑ Α.Ε.
-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛ. ΚΟΛΥΒΑ
-ΠΑΝ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Υλικά Οικοδομών
-ΕΛΕΥΘ. ΚΟΛΥΒΑ Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής
-Τ.Ε. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
-CAFÉ BAR SAIL INN
-ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ Σαλάμι Λευκάδας
- HOTEL ADRIATICA
- NIDRI STAR Ημερήσιες κρουαζιέρες
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ομάδας  ΙΕΕΕ που αποτελείται από σπουδαστές του ΤΕΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και με πολύ κέφι και χαρά βοήθησαν στην προετοιμασία του σταδίου αλλά και κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, αφού ανέλαβαν πολύ σημαντικά πόστα. Ευχαριστούμε λοιπόν τη Δώρα Φούρου, τον Παντελή Χριστοδούλου, το Γιάννη Δρικάκη, τη Ζωή Πρωτόγερου, τον Παναγιώτη Μακρή, την Άνους Μπογοσιάν , τον Λαμπριανό Καλλύβη, την Ελένη Μήτσου  και τον Ιάσωνα Ζαβερδινό.
  Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ερμιόνη Γρηγόρη και τον  Όμιλο Λαϊκών Χορών  ΠΗΓΑΣΟ Λευκάδας για τις παραδοσιακές στολές και τα τρία πανέμορφα  κορίτσια  ,τη  Παρίση Αλίκη , τη Λάζαρη Μάγδα  και τη Κερασοβίτη Ανδριανή,  που τις φορούσαν με αυτή τη ζέστη και βοηθούσαν στις απονομές.    






Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger