Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Πλιάτσικο διαπιστώθηκε πως έγινε στο πρώην Κέντρο Νεότητας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το κτίριο είναι παραμελημένο και απομακρυσμένο από το κέντρο της πόλης, εισήλθαν σε αυτό με σκοπό να κάνουν πλιάτσικο.  Τίποτα δεν άφησαν όρθιο, σκορπισμένα ρούχα και ότι άλλο υπήρχε μέσα με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι τουλάχιστον θλιβερή και αποκαρδιωτική. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο κτίριο ήταν Κέντρο Νεότητας και ανήκει στο Δήμο. Με πρόσφατη απόφαση αποφασίσθηκε να παραχωρηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για τη στέγαση και την εστίαση των φοιτητών. Η διαδικασία παραχώρησης όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ένα κόσμημα να έχει αφεθεί στο έλεός του. Στο χώρο στεγάζονταν διάφοροι Σύλλογοι και οργανώσεις του νησιού οι οποίοι έχουν μετακομίσει από εκεί, πλην όμως έχουν μέσα διάφορα πράγματα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του ¨ΦΑΡΟΥ¨ που είχε μέσα ρούχα με σκοπό να τα διανείμει σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες κόσμου που τα είχαν ανάγκη. Ελπίζουμε ότι θα είναι και το τελευταίο κρούσμα και στο μέλλον θα έχουμε αποφύγει τέτοιου είδους γεγονότα.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger