Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΦΩΤΟ: Στο πόδι η Ιερισσός - Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια και άρπαξαν δυο κατοίκους- Επιδρομή στο Αστυνομικό Τμήμα



09.08 Ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι συγκεντρώνονται στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου εν αναμονή της προσαγωγής των 2 συλληφθέντων. Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί γύρω από τα δικαστήρια.
08.34 Δικηγόροι των συλληφθέντων εκφράζουν την απορία τους για την επιχείρηση, καθώς, όπως λένε, οι πελάτες τους ήταν στη διάθεση των αρχών και παρουσιάστηκαν όποτε τους ζητήθηκε
08:30 Κάτοικοι της Ιερισσού έχουν ήδη φτάσει έξω από το Α.Τ. Πολυγύρου
07:47 Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οισυλλήψεις αφορούν έναν 44χρονο και έναν 33χρονο και έγιναν παρουσία δικαστικών λειτουργών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.
Δείτε το video από τον ΑΝΤ1:

07:35 Η ΕΛ.ΑΣ. με ενημέρωσή της προς τους αστυνομικούς συντάκτες, κάνει λόγο για εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές και για φθορές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
07:10 Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους δικηγόρους τους από την Αστυνομία ειπώθηκε ότι οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον Πολύγυρο. Κάτοικοι της Ιερισσού ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τον Πολύγυρο.
Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι, νωρίτερα αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια και "άρπαξαν" δύο 40χρονους οι οποίοι κοιμόντουσαν μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτή την ώρα έχει σημάνει συναγερμός σε όλο το χωριό που βρίσκεται στους δρόμους...
Λίγο μετά τις 03:00 δύο ομάδες αστυνομικών ταυτόχρονα πραγματοποίησαν συλλήψεις δύο ανδρών οι οποίοι είναι από τους 20 κατοίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Όπως καταγγελούν οι κάτοικοι, οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν σπάζοντας την είσοδο του σπιτιού με λοστό, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος άνοιξε την πόρτα, εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν μπροστά στην οικογένεια του.
Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με μια κλωτσιά αρπάζοντας επίσης τον ιδιοκτήτη μπροστά στα μάτια των παιδιών του.
Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν στο ΑΤ της Ιερισσού, το οποίο όπως λένε βρήκαν κλειστό, χωρίς κανέναν αστυνομικό, ούτε καν φρουροί.
Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και σύμφωνα με πληροφορίες το έκαναν "γυαλιά - καρφιά"...
(σ.σ Η δύναμη του Α.Τ. είναι 13 αστυνομικοί)




Από εκείνη την ώρα χτυπούν οι καμπάνες του χωρίου, ενώ οι κάτοικοι μαζεύονται στους δρόμους προσπαθώντας να αποτρέψουν νέες συλλήψεις.
 porta1a
porta2a
porta3a



kaiti4a
kaith ierissos 3
kaith10




Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger