Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ισοπαλία ο Τηλυκράτης – Έχασε ο Οδυσσέας..



Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Τηλυκράτη με τον Οδυσσέα Κορδελιού στη Λευκάδα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 33’ ο Ιβανίδης με σουτ έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Παπαργυρίου αποβλήθηκε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τηλυκράτης. Ο Σεϊτάι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κραβαρίτης μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 66’ κέρδισαν νέο πέναλτι για χέρι του Παλάσκα και αυτή τη φορά ο Πούτας ευστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Τηλυκράτης: Ταϊρής, Παπακωνσταντίνου, Καταγής, Βαρτζιώτης, Αργύρης (68’ Μεϊντής), Ηλίας (60’ Κούσης), Μάντζιος, Χάμος (46’ Ιωαννίδης), Πούτας, Σεϊτάι, Σαχινίδης
Οδυσσέας Κορδελιού: Κραβαρίτης, Λαμπάκης, Αγγελίδης, Παπαργυρίου, Παλάσκας, Ιβανίδης, Λαζαρίδης, Σάρρος, Κυριακίδης (46’ Αντωνιάδης), Ευθυμιάδης (85’ Σαββαΐδης), Αχαλινόπουλος (90’ Σάλιβαν)
linie366
14_odysseas_olympos_kerkyras
(Φώτο αρχείου)
Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στο Νυδρί με 2-1 επί του τοπικού Οδυσσέα, βυθίζοντάς τον κι άλλο στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 37’ ο Λέτσος έκανε το 0-1. Στο 42’ ο Γατσέλος διπλασίασε τα τέρματα του Κεραυνού. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο μέρος, καθώς μείωσαν στο 57’ με τον Βουλομένο σε 1-2, ενώ στο 70’ είχαν δοκάρι με τον Ψαρόπουλο. Όμως στο 75’ ο Παϊκόπουλος του Οδυσσέα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Κονιδάρης): Πάππος, Μακρής, Θεοδωρίδης, Ψαρόπουλος, Μπαϊκόπουλος, Κωστακιώτης, Φλούδας (46’ Ξένος), Παπακωνσταντίνου, Βουλομένος, Κονιδάρης, Δημοσφύρας
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Γατσέλος, Λέκκος, Ρακόπουλος, Λάππας (84’ Κολλιός), Κούσης (75’ Δήμος), Φέκκας (69’ Τζάκος Γ.)
Πηγή: http://www.kolivas.de
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger