Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο..


Συνεδριάζει τη Δευτέρα 17-09-2012 και ώρα 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με τα παρακάτω θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας:


ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με την αποδοχή των όρων για τη λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με ύπαρξη κοινόχρηστου μονοπατιού στη δυτική πλευρά οικισμού Φρυνίου. Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωίτσα, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Δ.Σ. για την αποδοχή της κατ’ αρχήν ένταξης του επενδυτικού σχεδίου του Δήμου Λευκάδας στο Μέτρο 313Α «Προβολή και Προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών του Άξονα 3 του Π.Α.Α. 2007-2013». Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωίτσα, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Δ.Σ. για τη έγκριση της διάθεσης της ίδιας συμμετοχής για την υλοποίηση Επενδυτικού Σχεδίου στο Μέτρο 313Α «Προβολή και Προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών του Άξονα 3 του Π.Α.Α. 2007-2013».Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωίτσα, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ (Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών) του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 195.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.Εισηγητής: Βραχνούλας Δημήτριος, Πρ/νος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λευκάδας.
ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Δ.Σ. περί παράτασης ισχύος των συμβάσεων για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Λευκάδας για το σχολικό έτος 2012-2013. Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος
ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Λευκάδας οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος Λευκάδας
ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση τροποποίησης ΣΑΤΑ οικονομικού έτους 2012.Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος Λευκάδας
ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων και ελαιολιπαντικών Δήμου Λευκάδας για το έτος 2012. Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος
ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 127.682,75 ευρώ με το Φ.Π.Α. Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 11ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ-ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 123.766,26 ευρώ συμβατικού αντικειμένου που προέκυψε τελικό κόστος 120.540,65 ευρώ. Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 12ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» Καρυάς Δήμου Λευκάδας, προϋπολογισμού 104.863,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 13ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις κοιν/στων χώρων Δ.Δ. Φτερνού, Πλατυστόμων, Πόρου, Κατωχωρίου, Χαραδιάτικων και Αλάτρου», προϋπολογισμού 290.000,00 ευρώ συμβατικού αντικειμένου 175.060,94 ευρώ που προέκυψε τελικό κόστος175.060,93 ευρώ.Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger