Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Τρελό» τζετ-σκι σκορπίζει τον πανικό σε παραλία του Μεγανησίου...



Το περιστατικό συνέβη εχθές το απόγευμα μπροστά στα μάτια έντρομων λουομένων που βρίσκονταν στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία της Ρόκας στα Σπήλια.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο χειριστής έχασε τον έλεγχο του τζετ-σκι στην προσπάθειά του να το εκκινήσει,  έχοντας ξεχάσει να δέσει στο χέρι του το κορδόνι ασφαλείας.  Ξαφνικά πήρε μπρος η μηχανή και με κολλημένο το γκάζι στο φουλ το τζετ σκι, αφού πρώτα απαλλάχτηκε από τον αναβάτη του, διέγραψε μια τρελή πορεία 200 μέτρων περνώντας στην κυριολεξία δίπλα από κεφάλια των έντρομων κολυμβητών και σταμάτησε σφοδρά συγκρουόμενο με ιστιοπλοϊκό γνωστής εταιρείας αγγλικών συμφερόντων στο παρακείμενο λιμάνι.
Έντρομοι πετάχτηκαν οι ναυλωτές του σκάφους από την καμπίνα τους  έχοντας νιώσει τον χάρο στο πετσί τους.  Απειλήθηκαν μάλιστα και επεισόδια όταν ο ιδιοκτήτης του τζετ- σκι πήγε ν΄αναλάβει την ευθύνη που του αναλογούσε για τυχόν ζημιές που είχε προκαλέσει. Από καθαρή και μόνο τύχη δεν θρηνήσαμε ούτε ζημιές αλλά κυρίως ούτε θύματα.
Το περιστατικό καταδεικνύει την αναγκαιότητα καλύτερης οργάνωσης  και  επίβλεψης των παραλιών του νησιού μας αλλά και όλων των παραλιών στις οποίες συχνάζουν λουόμενοι. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο μεγάλη δυσφήμηση μπορεί ν” αποτελέσει  για τον τόπο και τον τουρισμό του ένας τραυματισμός τουρίστα από τέτοιου τύπου ατυχή γεγονότα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει περίπτωση να συμβούν και πιο τραγικά πράγματα.  Δήμοι, αρχές, λουόμενοι και χειριστές σκαφών πρέπει να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο το κεφάλαιο της χώρας που λέγεται τουρισμός.

πηγη. http://meganisinews.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger