Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας: ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ – Συζήτηση για την αντιμετώπιση την Τετάρτη 16 Νοέμβρη στις 6 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Κίνημα αντίστασης και αλληλεγγύης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό – ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ
Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες άνεργοι και συνταξιούχοι




Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σας καλεί την Τετάρτη 16 Νοέμβρη στις 6 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, για να συζητήσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε από κοινού τα μπροστά δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ (χαράτσια «αλληλεγγύης», κεφαλικά και τώρα το χαράτσι ακινήτων κ.ά.),
Πρώτο βήμα οργάνωσης του αγώνα πρέπει να είναι η δημιουργία και ανάπτυξη παντού, σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε γειτονιά της Λευκάδας, σε κάθε χωριό ενός μαζικού λαϊκού κινήματος από εργαζόμενους, επαγγελματίες άνεργους και συνταξιούχους, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πέπλο προστασίας, αλληλεγγύης και αντίστασης σε όλη την Λευκάδα, ενάντια στα βάρβαρα μέτρα.
Ένα τέτοιο κίνημα μέσα από τη μαζικότητα του θα είναι ικανό να αντιμετωπίσει τη σωρεία των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκύψει και θα οξυνθούν το επόμενο διάστημα.
Αυτό το μαζικό κίνημα, πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο.
Δεν θα επιτρέψουμε τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους έχουν αδυναμία εξόφλησης των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος ή άρνηση καταβολής του χαρατσιού.
Να μην πληρώσει κανείς και σε περίπτωση που συνεργείο πάει να κόψει το ρεύμα να βρει απέναντι ένα ενωμένο και αποφασισμένο κίνημα.
Δυναμώνουμε την οργάνωση της λαϊκής πάλης για τη μη πληρωμή των χαρατσιών.
«Δεν μπορούμε και δε θέλουμε να πληρώσουμε»
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger