Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκλογές εμπορικού συλλόγου Λευκάδας.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
Εμπορικός Σύλλογος.jpg
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εχθές την  24η  Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκλογές απο τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης μας η εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε αναμενόμενα πρόσωπα που δραστηροποιούνται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, αξίζει να σημειωθεί ότι το χαμηλό ποσοστό που έλαβε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου εν όψει και των εκλογών της 4 Δεκεμβρίου σχολιάστηκε αρνητικά διότι με το πολύ χαμηλό ποσοστο που έλαβε σίγουρα  δεν θα τον βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατία.
 Συγκεκρμμένα οι ψηφοι κατενεμήθηκαν ως εξής:
Γράψας Ν. Γεράσιμος 35
Σέρβος Α. Κων/νος 33
Βλάχος Δ. Χρήστος 31
Μελάς Γ. Φίλιππος  26
Δουβίτσας Ι. Αντώνιος 26
Ματαράγκα Ν. Ιουλία 25
Μίγκος Χ. Παναγιώτης 25
Δημόκας Γ. Δημήτριος 16Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger