Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Έναρξη Αφίξεων Κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey


Ξεκίνησαν στις 17/5/2016 για τη φετινή τουριστική σεζόν οι αφίξεις του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey, το οποίο
έχει χωρητικότητα 450 επιβατών (της μεγαλύτερης παγκοσμίως εισοδηματικής τάξης) και πλήρωμα 330 ατόμων. Το κρουαζιερόπλοιο εκτελεί  κρουαζιέρες διάρκειας επτά, δεκατεσσάρων και είκοσι μίας ημερών στη γραμμή Βενετία-Πειραιάς-Κωνσταντινούπολη.
 Η εταιρεία τη φετινή χρονιά έχει αυξήσει τις προσεγγίσεις της. Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 αφίξεις  που πραγματοποιήθηκαν το 2015 φέτος οι αφίξεις ανέρχονται σε 11 και θα διαρκέσουν από το Μάιο μέχρι και το προσεχή Οκτώβριο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αφίξεων -εκτός από τη χθεσινή- περιλαμβάνει τις ακόλουθες ημερομηνίες: 25 Μαΐου, 14 Ιουνίου, 22 Ιουνίου, 20 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 6 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου, 12 Οκτωβρίου. Η άφιξη του πλοίου προγραμματίζεται στις 8.00 και η αναχώρηση στις 17.00.

Η διοίκηση του φορέα φροντίζοντας για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προβαίνοντας, όπως και το 2015, τόσο στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όσο και στη λειτουργία ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους επιβαίνοντες.
Τέλος, για μια ακόμη φορά οφείλουμε να επισημάνουμε την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς όλων των επαγγελματικών ομάδων (εστίαση, ταξί, εμπορικά καταστήματα, κτλ), που σχετίζονται με τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος δεδομένου ότι ο τουρισμός αποτελεί τη κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger