Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ημερίδα με θέμα την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Ημερίδα με θέμα την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι διοργανώνεται σήμερα 1/4/2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος) ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη της Περιφέρειας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από στελέχη του Οικονομικού Επιμελητηρίου οι αρχικές προτάσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και θα ακολουθήσει η κατάθεση προτάσεων από τους παρευρισκομένους.
Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση  πραγματοποιείται εν όψει  του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που θα πραγματοποιηθεί στη Κέρκυρα το διήμερο 15-16 Απριλίου 2016.

Για τη Διοικητική Επιτροπή                            Για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας
                         Ο Πρόεδρος                                                         Ο Πρόεδρος
                Σωτήρης Σκιαδαρέσης                                          Θεόδωρος Παγκράτης


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger