Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του πολεοδομικού σχεδίου Νυδριού- Μεγ. Αυλακίου Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Ελλομένου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του πολεοδομικού σχεδίου Νυδριού- Μεγ. Αυλακίου, με σημαντική συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Κ. Δρακονταειδής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Φίλιππας και Χρ. Κατηφόρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Β. Θερμός, τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και οι πρόεδροι των περιοχών, κ. Διονύσης (Ποσειδώνας) Γαζής και κ. Χαράλαμπος Ανυφαντής, ο κ. Θωμάς Κατωπόδης εκ μέρους της Υπηρεσίας και ο μελετητής του έργου κ. Διονύσης Μεσσήνης.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εφαρμογή του νέου Νόμου 4315/2014 «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα – Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», υποχρεωτικά βάσει του οποίου θα συνταχθεί η πράξη εφαρμογής του σχεδίου.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνέλευσης έγινε διεξοδικός διάλογος και δόθηκαν αναλυτικές διευκρινίσεις για τις ρυθμίσεις του νέου Νόμου.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger