Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “Παραδοσιακό Γλέντι” που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015, το “Παραδοσιακό Γλέντι” που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.
              Το Κέντρο “Χάραμα” γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που κοινό γνώρισμά τους ήταν η αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό.
              Υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα, οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και η πίστα αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος και το πάθος των χορευτών και των χορευτριών.

              Στο κάλεσμα του Ομίλου μας ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο νησί μας αλλά και πολλοί από τις γειτονικές περιοχές.
              Κύριοι στόχοι της εκδήλωσης ήταν τόσο η επικοινωνία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων που υπηρετούν πιστά την πολιτιστική παράδοση όσο και η δυνατότητα σε όσους αγαπούν την μουσική και τον χορό να εκφραστούν και να ξεχάσουν για λίγο την δύσκολη καθημερινότητα.
              Ο παραδοσιακός χορός με τις ποικίλες μορφές του, αποτελεί μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσω αναγνώρισης και αποδοχής των διαφορετικών ηθών και εθίμων κάθε τοπικής κοινωνίας.
              Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Χορωδίας, τα Διοικητικά Συμβούλια, τους χοροδιδασκάλους και τους χορευτές και χορεύτριες των υπόλοιπων πολιτιστικών συλλόγων καθώς και όλο τον κόσμο που προσήλθε και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.
              Επίσης ανακοινώνουμε τους λαχνούς που κληρώθηκαν και κερδίζουν τα παρακάτω δώρα:

ΛΑΧΝΟΣ
ΔΩΡΟ
1273
Tablet  Innovator
611
GPS  MLS  Destinator
524
Φωτογραφική μηχανή Canon

Για την παραλαβή των δώρων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:
6938676596 & 6944704900

                                                                                                                                  Το  Δ.Σ.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger