Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δολιοφθορές σε ελαστικά τροχοφόρων οχημάτων στο Μεγανήσι
Ζημιές σε 18 οχήματα  μόνο χθές
Πληθαίνουν τα περιστατικά  δολιοφθορών σε ελαστικά οχημάτων στο Μεγανήσι, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στο Κατωμέρι. Ο Μανιακός ή οι μανιακοί δρουν μεταμεσονύχτιες ώρες και χτυπούν αδιακρίτως σε αυτοκίνητα , δίκυκλα, ακόμα και σε ρυμούλκες. Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι,
πολλοί από τους οποίους έχουν πέσει θύματα των δολιοφθορών περισσότερες από μία φορές.
Ο δράστης ή οι δράστες  δεν δείχνουν  να  έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις  ή άλλα κίνητρα που να δικαιολογούν την κατηγοροποίηση των επιθέσεων με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να χρίζει (ουν)  ιατρικής βοήθειας όποτε κι εάν συλληφθούν. Πράγμα εύκολα πραγματοποιήσιμο   με μια απλή κάμερα επίβλεψης χώρου.
Πάντως καλό είναι όποιος αντιληφθεί τον δράστη ή τους δράστες  να μην έρθει σε ολονύκτια αντιπαράθεση αλλά να ενημερώσει την επόμενη μέρα τις Αστυνομικές Αρχές.  Κι αυτό γιατί μπορεί να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την ζωή του.

http://meganisinews.eu/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger