Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το Επιμελητήριο Λευκάδας διοργανώνει Ημερίδα για Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων & Οφειλών

Διοργάνωση Ημερίδας
 για Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων & Οφειλών

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 17.00 θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος) ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση των μελών ως προς τα παρακάτω θέματα:
1.     Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2.   Αναδιάρθρωση Δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού
3.     Κόκκινα Δάνεια
4.     Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5.     Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6.     Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια
7.     Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων
Διευκρινίζεται ότι η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον κο Χρήστο Γαλλιάκη, Οικονομολόγο – Διαπραγματευτή Δανειακών Συμβάσεων, διαπιστευμένο από τη Τράπεζα της Ελλάδας.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger