Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Διαμαρτυρία κατοίκων Δημοτικού διαμερίσματος Καρυάς

Διαμαρτυρία κατοίκων Δημοτικού διαμερίσματος Καρυάς
Κοινοποίηση προς :    
 Τοπικά Μ.Μ.Ε-----Διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης---Περιφέρεια Ιονίων Νήσων---Δήμο Λευκάδας---Εισαγγελία Λευκάδας.
Με το παρών έγγραφο σας κάνουμε γνωστό ,ότι, στην περιφέρεια του Δήμου μας, η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη περιφορά και βόσκηση δεκάδων μοσχαριών έχει χειροτερεύσει πάρα πολύ!!

Πολλά κτήματα είναι έρμαια στην τύχη τους, και έχουν υποστεί μεγάλες κατά στροφές.(Δέντρα σπασμένα και ξεριζωμένα ,ξερολιθιές γκρεμισμένες κήποι και μποστάνια κατεστραμμένα ,περιφράξεις σπασμένες ---Δίχτυα και ελιές αμάζευτες κ.α)
Όλη την ελαιοκομική περίοδο πολλοί παραγωγοί έπαθαν ζημιές στην παραγωγή τους και καταστράφηκαν τα ελεοδύχτεια τους .Ιδιαίτερα στην περιοχή της Ακόνης Αλεξάντρου και Πλατυστόμων.
Αυτές τις μέρες κάναν την εμφάνισή τους στο λιβάδι της Καρυάς και καταστρέφουν τα αμπέλια που σε λίγες μέρες είναι έτυμα να τρυγηθούν.
Ο κόσμος της περιοχής είναι ανάστατος γιατί έχουν κοπιάσει και βλέπουν από στιγμή σε στιγμή να απειλείται με καταστροφή  η σοδειά τους καθώς και η περιουσίες τους.
Έχοντας υπόψη και το τι συνέβηκε πέρση με τα ελεοδύχτεια δεν έχουν το κουράγιο και την οικονομική αντοχή να αγοράσουν και να στρώσου τις ελιές τους.
Γιαυτό αποφασίσαμε να κάνουμε το ζήτημα γνωστό στις αρμόδιες αρχές για να πάρουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να φύγει από  πάνω μας αυτός ο βραχνάς.Μας φτάνουν τα προβλήματα που μας φόρτωσαν   οι κυβερνήσεις μας.
Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα πριν μπουν τα μοσχάρια  στα αμπέλια.
Σε κάθε περίπτωση εμείς απ’ την μεριά μας θα περιφρουρήσουμε τα κτήματα και τον κόπο μας
                               Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Της ΚΑΡΥΑΣ


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ                                                                                    ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger