Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιμελητηρίου Λευκάδας:Συνάντηση με επαγγελματίες που εδρεύουν στο Νυδρί Λευκάδας

                              
                                                                                                             
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας συνάντηση με τους επαγγελματίες που εδρεύουν στο Νυδρί.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τη διοίκηση του φορέα και τους επαγγελματίες της εν λόγω περιοχής οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Φίλιππας και Ευστάθιος Βλάχος, η Πρόεδρος του Εμπορικού
Συλλόγου Ελλομένου, κα Ελένη Ροντογιάννη, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του ιδίου Συλλόγου. Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Νυδριού και Περιχώρων, ενώ ο κος Κατωπόδης εκπροσώπησε το Λιμεναρχείο Λευκάδας.
Οι επαγγελματίες παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την αποκομιδή των σκουπιδιών, τους κάδους των απορριμμάτων αλλά και τα τραπεζοκαθίσματα στην περιοχή της παραλίας και υπογράμμισαν την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισης τους εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου.
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι τόσο του Λιμεναρχείου όσο και του Δήμου Λευκάδας διαβεβαίωσαν τους επαγγελματίες ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα για την όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία της περιοχής κατά τη θερινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος, Ευστάθιος Βλάχος, δεσμεύτηκε για τη δρομολόγηση των αιτημάτων των επαγγελματιών σε ό,τι αφορά τα απορρίμματα και τους κάδους, ενώ σχετικά με το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων ο Πρόεδρος, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ανέφερε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση, ώστε αφενός μεν να υπάρξει τάξη στο λιμάνι αφετέρου δε να μπορέσουν οι επαγγελματίες να λειτουργήσουν ειδικά στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, δηλαδή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Για τον λόγο αυτό θα προγραμματίσει μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδας, ώστε να του εκθέσει τις “ενστάσεις” των επαγγελματιών και να βρεθεί η πλέον ενδεδειγμένη λύση για το πρόβλημα.  
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger