Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο χαιρετισμός της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο συλλαλητήριο για την Υγεία που κατέστη αδύνατον να διαβαστεί λόγω της μεγάλης συμμετοχής των φορέων


Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Λευκάδας χαιρετίζει το σημερινό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από  τους μαζικότερους φορείς του νησιού μας,  ενόψει της κρίσιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Λευκάδας αλλά και γενικότερα η Δημόσια Υγεία στη χώρα μας.


Διατρανώνουμε τη θέληση και την πεποίθηση όλων των γονιών που μας πλαισιώνουν ότι δεν θα σταματήσουμε,  τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας,  να υπερασπιζόμαστε την Υγεία ως βασικό κοινωνικό αγαθό,  αναφαίρετο και όχι εμπορεύσιμο.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών,  Γυμνασίων και Λυκείων από το φθινόπωρο και έως σήμερα ήταν από τους πρώτους συνδιοργανωτές και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις αναδεικνύοντας το πρόβλημα μέσα στις Γενικές Συνελεύσεις των σχολείων και στα Συμβούλιά τους αλλά και με τη συλλογή εκατοντάδων υπογραφών των μελών τους.

Ακούγεται τουλάχιστον φαιδρό ότι κάποιοι δεν γνώριζαν, δεν ήξεραν… Αν δεν γνώριζαν όταν όλοι οι φορείς συσκέπτονταν,  όταν όλα τα λευκαδίτικα ιστολόγια  βοούσαν για τις μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις και δράσεις,  πού δεν είναι και λίγες,  όταν πια είναι κοινό μυστικό ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων του,  τότε πότε θα γνωρίζουν; Όταν θα σημειωθούν μαζικοί θάνατοι;

Σε όλους αυτούς που θα έπρεπε και δεν είναι σήμερα μαζί μας,  κρύβοντας πίσω από  αστείες προφάσεις  την αδικαιολόγητη στάση τους εμείς λέμε: Ο τόπος μας και ο λαός μας δεν έχει ανάγκη από Πόντιους Πιλάτους,  έχει ανάγκη από σεβασμό στα δικαιώματά του,  από αξιοπρέπεια και βέβαια σύγχρονη και ανθρώπινη περίθαλψη.

Εμείς οι γονείς της Λευκάδας διεκδικούμε δημόσια δωρεάν υγεία,  σύγχρονο,  εξοπλισμένο και επανδρωμένο Νοσοκομείο,  προσλήψεις γιατρών άμεσα,  όχι άλλον εμπαιγμό εις βάρος της υγείας μας και της υγείας των παιδιών μας.

Σε αυτό το προσκλητήριο διεκδίκησης όλοι είναι καλοδεχούμενοι γιατί εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε όσο χρόνο και κόπο και αν χρειαστεί να καταβάλουμε.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας,  το χρωστάμε στην ίδια τη ζωή.Το Δ.Σ. της Ένωσης  Συλλόγων

 Γονέων και Κηδεμόνων Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger