Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενημέρωση των Λευκαδιτών για το θέμα της άμμου
          Ενημερώνουμε τους Λευκαδίτες ότι οι πρώην συναρμόδιοι υπουργοί εσωτερικών και οικονομικών κύριοι Ντινόπουλος και Σταϊκούρας δεν υπέγραψαν την Κ Υ Α με την οποία θα παραχωρούταν η εξορυσσόμενη άμμος από το έργο του διαύλου  στην Π. Ε.
Λευκάδας. Ο φάκελος επιστράφηκε χωρίς υπογραφές στις αρμόδιες Υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προκειμένου να  προβούν στην διαδικασία εκποίησης της άμμου και με αιτιολογικό ότι τα δύο υπουργεία δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας την ενέργεια των πρώην υπουργών και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε  τα πάντα προκειμένου να λυθεί το θέμα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του νησιού μας. Η άμμος ανήκει στους Λευκαδίτες και θα παραμείνει σε αυτούς. Οι δημοπρασίες δημοσίων αγαθών  τελείωσαν.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger