Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας ;ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας, ανακοινώνει ότι στα μαθήματα που γίνονται δωρεάν στο Κέντρο συμμετέχουν  μέχρι στιγμής 20 μαθητές.
Τα μαθήματα γίνονται στα πλαίσια των δράσεων για την προστασία και την ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους, αλλά και άλλων φτωχών
οικογενειών.
Η Διοίκηση του Κέντρου αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την εγγραφή μαθητών μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Μεσσήνη 7 δίπλα στην παλιά ΔΕΗ) από τις 8,30 π.μ έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4,30μμ έως τις 8,30μμ.
Για πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο του  Κέντρου 26450 22466.

ΛΕΥΚΑΔΑ 21-10-2014

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger