Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Επιμελητήριο Λευκάδας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 8/10/2014 έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου συνάντηση των επικεφαλής των φορέων του Νομού Λευκάδας προκειμένου να
συζητηθούν θέματα τουριστικής προβολής του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θοδωρής Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, Νίκος Γράψας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων, Παναγιώτης Βουκελάτος.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε ως επί το πλείστον στη προσπάθεια που καταβάλλεται για συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Easy Jet και Aegean. Όλοι συμφώνησαν πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η επίτευξη συμφωνίας με τις παραπάνω εταιρείες, αφού θα συντελέσουν στην αξιοσημείωτη αύξηση της επισκεψιμότητας του Νομού. Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο βήμα θα είναι η αντιπροσφορά στην εταιρία Easy Jet, που θα γίνει σε συνεργασία με τους φορείς της Πρέβεζας, αλλά και η συνάντηση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση και του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννη Γιαμά, στην Αθήνα με στελέχη της Aegean.
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της άμμου. Όλοι υπογράμμισαν ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθεί το ενδεχόμενο του να μεταφερθεί εκτός νησιού και πρόσθεσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση.  
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger