Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

E-GNOSIS: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Ξεκινούν νέα τμήματα από την Equal Society

Το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης πληροφορικής «egnosis» της Equal Society συνεχίζει και φέτος την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Τα μαθήματα εντατικοποιούνται για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι ωφελούμενοι.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν πρωινά ή απογευματινά τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των ήδη υπαρχόντων γνώσεών τους.

Συνολικά τα πρόγραμμα καλύπτει δωρεάν εκπαίδευση 28 ωρών και τηλεκατάρτισης στις βασικές δεξιότητες χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας που περιλαμβάνουν: Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές στο διαδίκτυο.
Δικαιούχοι είναι όλες οι ομάδες του πληθυσμού και σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.   
Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με τα παράβολα συμμετοχής στις εξετάσεις τα οποία είναι  40 ευρώ ανά εκπαιδευτική ενότητα και την κάρτα υποψηφίου 70 €, όπως ακριβώς ορίζεται στον επίσημο τιμοκατάλογο του φορέα πιστοποίησης  Vellum Global Educational Services. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται και τα έξοδα έκδοσης και αποστολής του πιστοποιητικού από το πανεπιστήμιο Cambridge.
Ηδη ολοκληρώθηκε ο πρώτος χρόνος επιτυχούς πορείας του προγράμματος στο νησί με ποσοστό επιτυχίας ωφελουμένων περίπου 95%,  οι οποίοι μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων απέκτησαν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 
Πανελλαδικά συμμετέχουν περίπου 250 εκπαιδευτικά κέντρα και έχουν μέχρι σήμερα εκπαιδευτεί περίπου 10.000 ωφελούμενοι.
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και έχει ενταχθεί στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Την υποστηρίζουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και υλοποιείται με τη συμμετοχή δεκάδων κορυφαίων εκπαιδευτικών φορέων σ’ όλη τη χώρα.
Οι δωρεάν παροχές στους καταρτιζόμενους είναι: 
·  Μαθήματα πληροφορικής για τις τρεις βασικές ενότητες : Επεξεργασία κειμένου (word), λογιστικά φύλλα (excel) , εφαρμογές στο διαδίκτυο (internet) διάρκειας 28 ωρών
· Κωδικός τηλεκατάρτισης με άδεια χρήσης 100 ωρών
· Συμβουλευτική από κορυφαίους διευθυντές προσωπικού 
· DVD με Mock Test και E-Books όλων των μαθημάτων
· Έκδοση πιστοποιητικού 

Αρμόδιος Φορέας: Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, www.equalsociety.gr  www.e-gnosis.gr   T: 26450 22578 .  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger