Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Θ. ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΓΑΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ»

Προς το Εργατικό Κέντρο, Λευκάδας - Βόνιτσας, για την ανακοίνωσή του περί πεζοδρομήσεως και για το βουλευτή Λευκάδας.

ΑΓΑΝΤΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ

            Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες… πολλά φορτώνετε στον αντιλαϊκό και αντεργατικό Βουλευτή, που …«θα στείλει στον Έβρο ή στο Τριεθνές», (φροντίζοντας και για θάλασσα), τους λειτουργούς της νομιμότητας…
            Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, που δε φρόντισε ο βουλευτής «το ελεύθερο πεζοδρόμιο» και όλα τα υπόλοιπα, …καταργώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση…

            Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, στις κατηγόριες σας για το Βουλευτή, που …«για λογαριασμό λίγων καταστημάτων» επιδίωξε την πεζοδρόμηση και …«ευθύνεται για τις μεσαιωνικές σχέσεις εργασίας»…
            Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, σαν πολλά δεν του καταλογίζετε;

            Αν όμως ρωτήσετε τους Λιμενικούς, όπως και τους άλλους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, θα σας πουν ότι είναι περήφανοι για το Βουλευτή Λευκάδας, που μαζί με άλλους τέσσερις συνάδελφούς του, αξίωσαν τη μισθολογική τους αποκατάσταση, ξεκαθαρίζοντας ότι θα καταψήφιζαν σχετικό νομοσχέδιο που θα τους άφηνε ακάλυπτους.
            Αν ρωτήσετε τους εργαζόμενους των …« λίγων καταστημάτων» της παραλίας, θα σας πουν ότι η αγωνία τους στο ενδεχόμενο να μείνουν άνεργοι, ξεπεράστηκε.
            Αν κάνατε τον κόπο να διαβάζατε την χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή για την πεζοδρόμηση, θα βλέπατε να «υπογραμμίζεται η συνεισφορά του Λιμεναρχείου και του Λιμενάρχη», για τη θετική έκβαση του θέματος.
           
            Αυτή η θετική έκβαση, οφείλεται ακριβώς «στο Νόμο και τις διατάξεις», για τον οποία επιλεκτικά κόπτεστε, ο οποία ορίζει ότι «κατά το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού του Λιμένα, υπάρχει δυνατότητα προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, λόγους ασφάλειας ή σε έκτακτες περιπτώσεις», και του οποίου άρθρου η εφαρμογή συστήθηκε, μετά την παρέμβαση του βουλευτή.

            Αφήστε λοιπόν τα ευφυολογήματα και την παραπληροφόρηση, για το «ναι σε όλα», προς τον εκπρόσωπο της Λευκάδας, που δε δίστασε και εξακολουθεί να μη διστάζει, καλώς ή κακώς και ανάλογα με την πολιτική ανάγνωση των “παροικούντων στη Ιερουσαλήμ”, να συγκρουστεί, όταν θεωρεί ότι έτσι πρέπει πράξει.
           

            Ο βουλευτής Λευκάδας, δεν είναι υποκινούμενος όπως πολλοί από σας. Προασπίζει τα συμφέροντα των συμπολιτών του και θα κριθεί από αυτούς για πολλοστή φορά, όταν έλθει η ώρα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger