Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ένας χρόνος λειτουργίας της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων στη Λευκάδα.

Ένας χρόνος λειτουργίας της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων στη Λευκάδα.
Στο γραφείο της Equal Society στη Λευκάδα λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο η Δομή Eνημέρωσης Aνέργων και Eπιχειρήσεων, μία μη κερδοσκοπική δράση ενημέρωσης για διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης  που έχει απώτερο σκοπό τη διασύνδεση των ανέργων με την αγορά εργασίας και την ενίσχυση των επιχειρήσεων, ώστε να βρουν το κατάλληλο προσωπικό.
Η καινοτομία της δράσης έγκειται στην προσπάθεια συγκέντρωσης κενών θέσεων εργασίας, που αφορούν τη δραστηριότητα τοπικών επιχειρήσεων τόσο στο νησί, όσο και στη γύρω περιοχή. Αρκετές είναι οι φορές που έχουν αναρτηθεί θέσεις και για τις περιοχές Μεγανησίου, Πρέβεζας και
 Παλαίρου.
Κάθε εβδομάδα γίνεται καταγραφή  των ενεργών θέσεων εργασίας, όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για εύρεση εργασίας.
Ταυτόχρονα οι άνεργοι που επισκέπτονται την Equal Society υποστηρίζονται με σεμινάρια εύρεσης εργασίας και σύνταξης βιογραφικού σημειώματος αλλά και με εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ένα χρόνο τώρα έχουν δημοσιευθεί περίπου 500 θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένου και των θέσεων από προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού σε δημόσιους φορείς.
Στο εξωτερικό τέτοιες δομές ενημέρωσης θέσεων εργασίας όπως αυτή, λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο και βοηθούν σημαντικά στην ενημέρωση των πολιτών. Αντίστοιχες δομές λειτουργούν στους χώρους των πανεπιστημίων, προσπαθώντας να διασυνδέσουν τους φοιτητές με την αγορά εργασίας.
Η μεθοδική έρευνα και ο έλεγχος της EQUAL SOCIETY για εύρεση θέσεων εργασίας αποτυπώνεται κάθε εβδομάδα στον ειδικά διαμορφωμένο πίνακα της Δομής που φιλοξενεί το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για εύρεση υπαλλήλων. Σημαντική είναι η προσφορά των επαγγελματιών που έρχονται σε επαφή με την Equal Society για να καταχωρήσουν δωρεάν την αγγελία τους στον πίνακα της Δομής. Μέσα από την ενημέρωση που παρέχει το γραφείο της Equal Society και μέσα από τη δημοσιοποίηση του Πίνακα των θέσεων εργασίας δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες συμπολίτες να ενημερώνονται εβδομαδιαίως για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην εδώ περιοχή.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εργασίας υπάρχει και από ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στη Λευκάδα να εργαστούν και να μείνουν ακόμη και μόνιμα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιοχές όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αμφιλοχία, Πάλαιρο, Βόνιτσα, Αγρίνιο, Πρέβεζα, Πάτρα και Ιωάννινα.
Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων θα ενισχυθεί με επιπλέον πληροφορίες γ ια προγράμματα επιχειρηματικότητας μέσω ΕΣΠΑ, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. Για τους νέους θα προστεθούν πληροφορίες για σπουδές, μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα, υποτροφίες και προγράμματα εθελοντισμού και πρακτικής εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
21/07 έως 28/07/2014

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Εμπειρία. Καλοκαιρινή  σαιζόν. Δυνατότητα  διαμονής.
Κος Μανωλίτσης 6932567501
Ξενοδοχείο “Rouda Bay”, Πόρος
2
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΩΝ FORTHNET ΚΑΙ NOVA.
Από 20 έως 30 ετών.
Αρματάς Νικόλαος
6937414869
Επιχείρηση «Αρματάς Νικόλαος», στην οδό Πεφανερωμένης Λευκάδας.
3
ΝΕΟΣ ΕΩΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Καθήκοντα: Παραλαβές, παραδόσεις, επισκευές και συντηρήσεις.  Γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών. Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί.
Νίκος Σταματάκης 2645025340
Eπισκευές σκαφών Ionian Marine Safety, Λευκάδα.
4
ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Για μερική απασχόληση, πρωινές ώρες (8.00  πμ με 12.00 μμ). Εργασία μέχρι τέλος Αυγούστου.
Κα Ζαβιτσάνου 6938441943
Ξενοδοχείο στον Άγιο Νικήτα.
5
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
Προϋπηρεσία. Με γνώσεις στην αγορά τροφίμων.
Πληροφορίες εντός του καταστήματος και στο τηλέφωνο 2645029064 Κακλαμάνη Βασιλική.
Musses στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
6
ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Πρωινό ωράριο από 6.30πμ , για πλήρες οκτάωρο ή ημιαπασχόληση λιγότερες ώρες. Αγγλικά , προϋπηρεσία. Επιθυμητό το μεταφορικό μέσο.
Νίκος Αργύρης 6974.074.362
Hotel Adriatica, Νικιάνα.
7
ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ
Έως 40 ετών για εποχική απασχόληση.  Δυνατότητα διαμονής.
Φέτσης Αλέξιος 6972031645
Ταβέρνα «Νικήτας», στον Άγιο Νικήτα
8
ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ
Εργασία για όλο το χρόνο. Απαραίτητη η εμπειρία. Από 25 μέχρι 30 ετών.
Σέρβου Μαρία 26450 21094
Piccolo café, Λευκάδα
9
ΜΠΑΡΜΑΝ
Με γνώσεις κουζίνας για δίμηνη απασχόληση με διακεκομμένο ωράριο (πρωί-απόγευμα)
Μανωλίτσης Αρης 2645072003
Ξενοδοχείο LA CASA DI NONNA στην Νικιάνα Λευκάδας
10
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ E-GNOSIS.
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ CAMBRIDGE.  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. 
Εqual Sociey 2645022578, κεντρική πλατεία Λευκάδας.
www.equalsociety.gr & www.e-gnosis.gr 



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Kεντρική Πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος,  τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com . Κάθε εβδομάδα η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένη και στο blog του Οργανισμού http://equalsociety.wordpress.com καθώς και στο γκρουπ της Equal Society στο Facebook https://www.facebook.com/groups/192804007438418/761401270578686/?notif_t=group_activity
Επίσης ενημερωθείτε για τις δράσεις της Equal Society στην ιστοσελίδα www.equalsociety.gr και στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/equalsociety1
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger