Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μια ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ της γιατρού Ευανθίας (Εύας) Κατωπόδη

και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό «Ανοίγουμε Πανιά»
Επειδή πολλοί συμπολίτες μας με ρωτάνε αν σε περίπτωση εκλογής μου σκοπεύω ν’ αφήσω το Νοσοκομείο προκειμένου ν’ απασχοληθώ αποκλειστικά με τα κοινά κι επειδή διαπιστώνω μια σύγχυση που κάποιοι διασπείρουν έντεχνα, θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω πως έχουν τα εργασιακά μου και ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις μου:

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας λοιπόν, είμαι με απόσπαση (που λήγει στις 31-12-2014 και χωρίς δυνατότητα νέας παράτασης), απ’ το Νοσοκομείο της Άμφισσας όπου ανήκω οργανικά.
 Έτσι, μέχρι την 31-12-2014, σε κάθε περίπτωση θα παραμείνω σαν εργαζόμενη εδώ. Μετά την 1-1-2015 όμως, αν μεν έχω εκλεγεί, θα παραμείνω στο Νοσοκομείο μας, για όσο θα διαρκέσει η θητεία μου (5 χρόνια), οπότε και θα συνεχίσω να προσφέρω τις ιατρικές υπηρεσίες μου στον τόπο μας. Αν όμως, παρ’ ελπίδα, δεν έχω εκλεγεί, τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να επιστρέψω στο Νοσοκομείο της Άμφισσας.
Κι΄ εδώ σας παραθέτω ένα σύντομο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ μου:
Κατωπόδη Ευανθία (Εύα) του Παναγιώτη
Γεννήθηκα στην Καρυά και είμαι κόρη του Παναγιώτη Κατωπόδη και της Πανάγιως Κακλαμάνη. Μεγάλωσα στη Λευκάδα και σπούδασα ιατρική.  ΄Eχω αποκτήσει την ειδικότητα ακτινοδιαγνωστικής στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΜΕΤΑΞΑ” και εκτελώ όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις, τόσο του υπάρχοντος Νοσοκομείου μας (κλασικό ακτινολογικό, υπέρηχο, αξονικό τομογράφο), όσο και αυτών που θα προστεθούν στο νέο Νοσοκομείο που κατασκευάζεται (οστεοπυκνόμετρο, μαστογράφο) .
Έχω κάνει τρεις μετεκπαιδεύσεις στις διαγνωστικές μεθόδους νέων τεχνολογιών της ειδικότητάς μου, ενώ έχω συμμετάσχει σε περισσότερα από εκατό διεθνή και εθνικά ιατρικά συνέδρια, στα οποία παρουσίασα και δημοσίευσα  πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες μου.
Απ’ τον Απρίλη του 2012 εργάζομαι σαν Επιμελήτρια Α’ στο Νοσοκομείο Λευκάδας.
Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Ανοίγουμε Πανιά» με υποψήφιο Δήμαρχο τονΣπύρο Μαργέλη και σας ζητώ να με ψηφίσετε για να γίνω η δική σας φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο και παράλληλα να συνεχίσω να προσφέρω τις ιατρικές υπηρεσίες μου στο Νοσοκομείο μας για τα 5 χρόνια που θα διαρκέσει η θητεία μου.
Σας ευχαριστώ πολύ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger