Ο τρίτος κύκλος των Σεμιναρίων για την Επτανησιακή Διατροφή ολοκληρώθηκε
με επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης.
Η διαδικασία αξιολόγησης για την απόδοση του Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας στα
εστιατόρια που πληρούν τις προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει και, μόλις ολοκληρωθεί,
θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της απονομής του.
Στα σεμινάρια του τρίτου κύκλου, που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της
Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, συμπεριλαμβανόταν και πρακτική άσκηση για τους
συμμετέχοντες, υπό την εποπτεία των προσκεκλημένων σεφ.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη συμβολή των εστιατορίων που
παραχώρησαν ευγενικά τις εγκαταστάσεις τους και πρόσφεραν απαραίτητα υλικά για
την πρακτική άσκηση, συμβάλλοντας έτσι στην άψογη και επιτυχημένη διοργάνωση. Συγκεκριμένα,
οι υπεύθυνοι των σεμιναρίων για την Επτανησιακή ευχαριστούν ιδιαιτέρως:
·
Στη Λευκάδα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ιανός (Μαρίνα Λευκάδας, τηλ.
26450-22217, 26450-22317, www.ianoshotel.gr).
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού
Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του
Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και
συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και
από εθνικούς πόρους.