Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή


Ο τρίτος κύκλος των Σεμιναρίων για την Επτανησιακή Διατροφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης. Η διαδικασία αξιολόγησης για την απόδοση του Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας στα εστιατόρια που πληρούν τις προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει και, μόλις ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της απονομής του.

Στα σεμινάρια του τρίτου κύκλου, που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, συμπεριλαμβανόταν και πρακτική άσκηση για τους συμμετέχοντες, υπό την εποπτεία των προσκεκλημένων σεφ.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη συμβολή των εστιατορίων που παραχώρησαν ευγενικά τις εγκαταστάσεις τους και πρόσφεραν απαραίτητα υλικά για την πρακτική άσκηση, συμβάλλοντας έτσι στην άψογη και επιτυχημένη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι των σεμιναρίων για την Επτανησιακή ευχαριστούν ιδιαιτέρως:
 ·         Στην Κεφαλονιά, το εστιατόριο του πολυχώρου Mythos + Estiasis στα Τραυλιάτα (τηλ. 26710-22663, https://el-gr.facebook.com/mythos.estiasis).
·         Στη Ζάκυνθο, το εστιατόριο Μαλάνος (Αγ. Αθανασίου 27, Ζάκυνθος, τηλ. 26950-45936, www.malanos.gr)
·         Στη Λευκάδα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ιανός (Μαρίνα Λευκάδας, τηλ. 26450-22217, 26450-22317, www.ianoshotel.gr).
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger