Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΥΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ!

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας γυρίζει στην εποχή της Γυάρου και της Μακρονήσου. Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες  στην ελληνική πραγματικότητα.

Επιχειρείται φίμωση των δημοσιογράφων, πολιτικών, βουλευτών, πολιτικών…

areiospagosdendias
Επιστολή Δένδια στην Κουτζαμάνη
Απέστειλε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι αναφέρει στη συνοδευτική του επιστολή :
«Κυρία Εισαγγελεύ,
Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω – ενδεικτικά προσκομιζόμενα – δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού.”
Τι απάντησε η Κουτζαμάνη:
Στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάζεται απο την εισαγγελία του Αρείου Πάγου η αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης με ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, διαβίβασε τον φάκελο στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου και στο έγγραφό της ζητεί ο φάκελος να συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικοφραφια για την οποπια εξετάστηκε ως μάρτυρας ο Τάκης Μπαλτάκος, να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελομένων προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν τελεση του αδικήματος του άρθρου 157 ΠΚ (βία ή απειλή βίας κατα βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος) ή άλλης αξιόποινης πράξης. Ζητείται επίσης η ταχύτατη περαίωση της έρευνας και παραγγέλεται πως “εαν στο μέλλον επαναληθεί απο οποιονδήποτε και υπο οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαιτιος ειναι βουλευτής εν ενεργεία. Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτοφωρο κακουργημα”.
Υπεθυμίζεται πως στη συνοδευτική επιστολή της αναφοράς ο κ. Δένδιας ανέφερε: «Κυρία Εισαγγελεύ! Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω – ενδεικτικά προσκομιζόμενα – δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΥΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ!
Με λίγα λόγια λοιπόν κατά την εγκύκλιο της εισαγγελέως Κουτζαμάνη, όταν υποκύπτει στην αντίληψη κάποιου διενέργεια κακουργηματικής πράξης δεν μπορεί να το καταγγείλει.
Αυτά λάμβαναν χώρα το ’45 μετά την αλήστου μνήμης κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου που οι κομμουνιστές εξορίζονταν.
Σε τέτοιες εποχές γυρνάμε εν έτη 2014.
ΕΠΙΣΗΣ , όταν ο κ.Δένδιας κάνει λόγο για δημοσιεύματα που έστειλε στην Εισαγγελία, ποια ακριβώς δημοσιεύματα εννοεί; Από διαδίκτυο, εφημερίδες, περιοδικά;;;
Αν πάντως ο κ.Δένδιας έχει στείλει και δικά μας δημοσιεύματα στην Εισαγγελέα , έχουμε να του πούμε το εξής:
“Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες  και δεν πρόκειται να σταματήσουμε για κανένα λόγο”.
Το makeleio.gr  πάντως δηλώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι αν  ”υποπέσουν”  στα “συρτάρια” του στοιχεία για κακουργηματική πράξη κάποιου πολιτικού  για παράδειγμα , θα δημοσιοποιήσει το υλικό ακόμη και αν αυτό προέρχεται από κρυφή κάμερα!
Διαβάστε επίσης:

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger