Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σπύρος Μαργέλης:" Ο Λευκαδίτικος λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην γκρίνια ή να βάλει πανιά για την Λευκάδα του 2030!!"



Σε μια κατάμεστη αίθουσα με πλήθος κόσμου και πολιτικών του φίλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης «Άνοιξε Πανιά» και έστειλε μήνυμα νίκης και πανστρατιάς στις εκλογές του Μαΐου.


hal7269
Στην αρχή της ομιλίας του ωστόσο έστειλε μήνυμα και στους πολιτικούς του αντιπάλους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι είναι αδύναμος, ότι η παράταξη του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έχοντας αστείρευτες δυνάμεις, ωστόσο οι ίδιοι σαν παράταξη δεν θα μπουν στην διαδικασία της στείρας αντιπαράθεσης και δεν θα κατηγορήσουν κανέναν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Χαλάμε τα σχέδια τους, είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μας φοβούνται», υπογράμμισε.
Ο κύριος Μαργέλης είπε ότι η Λευκάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος και στόχος τους είναι οι Λευκαδίτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές και όχι απλά οι παρατηρητές των εξελίξεων.
Με τα μεγάλα οδικά έργα να ολοκληρώνονται σε λίγα χρόνια η Λευκάδα μπορεί να μετατραπεί στο κέντρο της μεσοδυτικής Ελλάδας, ανέφερε.
«Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε την λογική της μιζέριας και της καταγγελίας. Δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες και δεν θα λέμε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι γιατί μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα.»

hal7302
Ο κύριος Μαργέλης φρόντισε μέσα από την ομιλία του να θυμίσει την προφορά του στην Λευκάδα μέσα από την πολυετή δράση του και να φανεί ως ο εγγυητής της νέας σελίδας για το νησί, λέγοντας ότι δεν έχει πέσει από το φεγγάρι σε αυτό τον τόπο, έχουμε αποφασίσει, πολλοί συμπολίτες μας έχουν χρεωθεί για αυτό τον τόπο και θέλουν να μείνουν εδώ και να τον στηρίξουν.
Επίσης  μίλησε και για το δυνατό χαρτί της τουριστικής ανάπτυξης στο νησί, λέγοντας ότι πρέπει κάποια στιγμή να διαμορφωθούν οι δυνατότητες  για να έρθει και ο ποιοτικός τουρισμός καθώς η Λευκάδα δεν μπορεί να τους χωρέσει όλους.
«Οφείλουμε να δούμε μπροστά, υπάρχουν πόροι που δεν απορροφούνται, δεν μπορεί να περνάει το τρένο και εμείς να είμαστε απλά παρατηρητές, ανέφερε για να συμπληρώσει ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα δήμο της καινοτομίας και όχι της γκρίνιας.»
Έθεσε μάλιστα το δίλημμα ότι ο Λευκαδίτικος λαός πρέπει να επιλέξει να συνεχίσει να γκρινιάζει ή να βάλει μια κόκκινη γραμμή και να πάει μπροστά.
Για το πώς θα γίνει αυτό ο κύριος Μαργέλης είπε,  ότι δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, μπορεί η Λευκάδα να ακολουθήσει πετυχημένες πρακτικές από άλλους δήμους και να μπει μια τάξη στα ασυμμάζευτα και







Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger