Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

EQUAL SOCIETY
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο νησί της Λευκάδας και των γύρω περιοχών αναρτημένες στον πίνακα της Δομής.
Ζητείται υπάλληλος για την ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας
Η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ζητά υπάλληλο για τα γραφεία της με σύμβαση Αορίστου Χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρες 10 με 12 το πρωί και 5 με 6 το απόγευμα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της ΕΠΣ οδός Αρκαδίου 17 στην Πρέβεζα προσκομίζοντας  το ποινικό τους μητρώο, επικυρωμένες φωτοτυπίες του πτυχίου αγγλικής γλώσσας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και του απολυτηρίου λυκείου. Θα πρέπει να είναι έως 30 χρονών και στην περίπτωση των αντρών να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.


Τρεις προσλήψεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
Στην πρόσληψη βοηθού βρεφονηπιοκόμου, μάγειρα και καθαρίστριας θα προβεί ο Δήμος Λευκάδας για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι συγκεκριμένες συνάψεις συμβάσεων αφορούν την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτές μέχρι 10 Μαρτίου και θα καταβληθούν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Λευκάδας υπόψη της κας Νικολλέτας Κονιδάρη.  Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/08/2014 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger