Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μητέρα μαθητή υποστήριξε, ότι ο δάσκαλος έλεγε “και λίγες έφαγες!” – Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον δάσκαλο


Έγινε σήμερα στα δικαστήρια της Αρτας η εξ’ αναβολής δίκη του δασκάλου, που φέρεται να είχε βάλει συμμαθητές ενός 8χρονου μαθητή του να τον χαστουκίσουν, για να τον επαναφέρουν στην τάξη, καθώς ο μικρός ήταν άτακτος…
Το περιστατικό είχε αναστατώσει την μικρή κοινωνία της Αρτας και όχι μόνο.Ο δάσκαλος τέθηκε σε προσωρινή αργία απο το Υπουργείο Παιδείας και σήμερα κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το δικαστήριο καταδίκασε τον εκπαιδευτικό για όλα τα αδικήματα (παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση) και επέβαλλε σε αυτόν, συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.
Να σημειωθεί ότι αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη απο κόσμο.
Κατατέθηκαν μαρτυρίες που έκαναν λόγο για παρότρυνση απο πλευράς του δασκάλου στα παιδιά να συγκρατήσουν το συμμαθητής τους για να μη βγεί εκτός αίθουσας.
Η μητέρα του 8χρονου στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το περιστατικό το παιδί της. Να σημειωθεί ότι, όπως προέκυψε απο την κατάθεση μητέρας ενός απο τα παιδιά που είχαν εντολή απο τον δάσκαλο να χαστουκίσουν τον συμμαθητή τους, πως ο εκπαιδευτικός έλεγε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του συμβάντος “και λίγες έφαγες”.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν διαδραματίστηκε κανένα περιστατικό και πως ό,τι παρουσιάστηκε,έγινε στο πλαίσιο ενός τσακωμού μεταξύ των παιδιών.
Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η κατάθεση του υποδιευθυντή του σχολείου,
ο οποίος είπε πως δεν ενημερώθηκε καν την ίδια ημέρα για το περιστατικό και την επόμενη ημέρα δεν το θεώρησε σοβαρό ώστε να ασχοληθεί με αυτό.
Οι συνήγοροι του εκπαιδευτικού εκδήλωσαν την πρόθεση να ασκήσουν έφεση…
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger