Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σπύρου προς Όλγα Κεφαλογιάννη: Δε διαπραγματεύομαι και δε συμβιβάζομαι με την κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων

Σπ. Σπύρου προς Όλγα Κεφαλογιάννη: Δε διαπραγματεύομαι και δε συμβιβάζομαι με την κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων


  Μετά την επιστολή του προς την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με θέμα την επιχειρούμενη κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, είχε πριν από λίγο, για το ίδιο θέμα, τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Κεφαλογιάννη.

 Η συζήτηση έγινε σε έντονο και δυσάρεστο κλίμα, καθώς ο Περιφερειάρχης έθεσε επιτακτικά το αίτημα να μην
προχωρήσει η κατάργηση και παρουσίασε εκτενώς τα επιχειρήματα και τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει ό, τι σχεδιάζεται. Ο σχεδιασμός αυτός δήλωσε ο Περιφερειάρχης δεν εξυπηρετεί κανέναν, αποδυναμώνει τη νησιωτική Περιφέρειά μας και καταδεικνύει ότι όχι μόνο δεν εφαρμόζεται η νησιωτική πολιτική αλλά πυρπολείται συνεχώς.
  Ο κ. Σπύρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δήλωσε ανυποχώρητος στην προοπτική κατάργησης της Π.Υ. Τουρισμού Ιονίων Νήσων, δεν άφησε κανένα περιθώριο για τον οποιοδήποτε συμβιβασμό και εξέφρασε τη μεγάλη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα Ιόνια Νησιά, που υποβαθμίζονται συνεχώς.
 Επίσης, ο κ. Σπύρου έκανε ειδική αναφορά στην τουριστική φυσιογνωμία της Περιφέρειας, στη συμβολή της στον ελληνικό τουρισμό και στην ενίσχυση του εθνικού πλούτου.   
  Παρά το γεγονός ότι η κ. Κεφαλογιάννη έκανε λόγο για κυβερνητικό σχεδιασμό, ο Περιφερειάρχης επέμεινε στην αρχική αμετάκλητη θέση του ότι δε δέχεται και δε διαπραγματεύεται καμία άλλη θέση πέραν της παραμονής της Π.Υ.Τ. στα Ιόνια Νησιά.
  Ζήτησε δε ο κ. Σπύρου από την κ. Κεφαλογιάννη, η οποία και προβληματίστηκε από την ακλόνητη στάση του Περιφερειάρχη, να μην προχωρήσει ως έχει το νομοσχέδιο και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει προσπάθεια αλλαγής του, στην κατεύθυνση παραμονής της Π.Υ.Τ. στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.   
 Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger