Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία» «bioolea» - Συνέδριο για ελιά και απόβλητα ελαιοτριβείων

  Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας σε συνεργασία με το  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων οργανώνει συνέδριο, στο πλαίσιο του έργου «bioolea», με θέμα: «Επιτραπέζιες ελιές, παρθένο ελαιόλαδο και υγρά απόβλητα ελαιοτριβείων: Εξελίξεις και πιθανές λύσεις».

  Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο «Ιόνιο Πολιτιστικό Κέντρο» στο «Φαληράκι», στην Κέρκυρα, από τις 9 το πρωί.

  Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου της ελιάς για τους στόχους, τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου, καθώς και να τους δώσει την ευκαιρία ανταλλαγής καλών πρακτικών με επιχειρήσεις από την Ιταλία.

  Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου www.bio-olea.eu


  Το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger