Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ζητούνται Τεχνολόγοι Πολιτικοί Μηχανικοί Δομικών Έργων έως 35 ετών στον ιδιωτικό τομέα
Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το ΤΟΠΣΑ
Ε- gnosis: Έναρξη νέων τμημάτων δωρεάν κατάρτισης στην πληροφορική

Οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
Ζητούνται δύο απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ από τον κλάδο των Δομικών Έργων για να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις στη Λευκάδα και το Καλιγόνι. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 35 χρονών για να ενταχθούν από τους εργοδότες σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.
Ανοιχτές παραμένουν και οι θέσεις απασχόλησης  ξενοδοχειακού προσωπικού για εργασία την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα ζητούνται υπάλληλοι για υποδοχή και σέρβις σε ξενοδοχείο στον Γιαλό Πόρου.
Μέχρι 10 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για την κατάρτιση 80 ανέργων


Στόχος του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η σύσταση νέων κοινωνικών επιχειρήσεων και η απορρόφηση των ωφελουμένων από ιδιωτικές εταιρείες του τουριστικού κλάδου μέσα από την κατάρτιση και την προετοιμασία 80 ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».
Το ΤΟΠΣΑ Λευκάδας θα υλοποιήσει 4 προγράμματα κατάρτισης των 85 ωρών τα οποία αποτελούνται από 55 ώρες θεωρία και 30 ώρες πρακτική με 6 ευρώ μικτά την ώρα.
Οι τίτλοι των προγραμμάτων κατάρτισης που θα υλοποιηθούν είναι:
Πρόγραμμα κατάρτισης 1: Παραδοσιακή κουζίνα και σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις (20 άτομα)
Πρόγραμμα κατάρτισης 2: Μέθοδοι παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης βιολογικών προϊόντων (20  άτομα)
Πρόγραμμα κατάρτισης 3: Πληροφοριακά συστήματα και οργάνωση εργασιών υποδοχής ξενοδοχειακών μονάδων (20  άτομα)
Πρόγραμμα κατάρτισης 4: Εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών μονάδων (20  άτομα)
Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -  ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ όπου και μπορούν να την υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.  Τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30.

Ξεκινούν νέα τμήματα δωρεάν κατάρτισης στην πληροφορική
Η Εqual Society στα πλαίσια του προγράμματος E- gnosis παρέχει όλο το χρόνο δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών διάρκειας 28 ωρών και εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν τα νέα ολιγομελή τμήματα. Οι καταρτιζόμενοι έπειτα από την παρακολούθηση των μαθημάτων, δίνουν εξετάσεις για να αποκτήσουν το αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ “International Diploma in IT Skills”   του πανεπιστημίου Κέμπριτζ της Αγγλίας. Η μόνη οικονομική επιβάρυνση που υπάρχει είναι ένα ελάχιστο κόστος καταβολής εξέταστρων.  Οι ενότητες παρακολούθησης είναι internet, word, excel, οι βασικές δηλαδή δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να αποκτηθεί αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκμάθησης πληροφορικής. Στο πρόγραμμα κατάρτισης Egnosis μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι από 18 χρονών και άνω ανεξαρτήτως αν είναι άνεργοι ή εργαζόμενοι. Για πληροφορίες καλέστε στο 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr  Εmail: equallefkada@gmail.com

08/01/2014 ΕΩΣ 13/01/ 2014

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ Ή ΤΕΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ.
κ. Νικόλαος Κούρτης 6997081483
Γραφείο τεχνικών μελετών στην πόλη της Λευκάδας.
2
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ Ή ΤΕΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ.
κ. Διονύσης Κούρτης 26450 24407
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
3
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 80 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΤΟΠΣΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Γραφείο ΤΟΠΣΑ. Διοικητήριο Λευκάδας τηλ. 26453 60603 και Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου 26453 61320.
Υποβολή αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.
4
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
(ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ INTERNET, WORD, EXCEL)
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔIΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Για πληροφορίες στην EQUAL SOCIETY τηλ. 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας.

www.equalsociety.gr  , Εmail: equallefkada@gmail.com
5
ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014) .
κα Σπυριδούλα Αρματά 2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
6
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ-Α
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014).
κα Σπυριδούλα Αρματά
2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός ΠόρουΓια όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger