Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Equal Society ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16/12/2013 ΕΩΣ 23/12/ 2013
EQUAL SOCIETY
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Α/Α
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 80 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΤΟΠΣΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΣΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Γραφείο ΤΟΠΣΑ. Διοικητήριο Λευκάδας τηλ. 26453 60603 και Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου 26453 61320.
Υποβολή αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.
2
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
(ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ INTERNET, WORD, EXCEL)
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔIΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Για πληροφορίες στην EQUAL SOCIETY τηλ. 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας.
www.equalsociety.gr  , Εmail: equallefkada@gmail.com
3
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ‘Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.
κ. Νικόλαος Κούρτης 6997081483
Γραφείο τεχνικών μελετών στην πόλη της Λευκάδας.
4
ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014) .
κα Σπυριδούλα Αρματά 2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
5
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ-Α
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014).
κα Σπυριδούλα Αρματά
2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
6
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ.
κα Κοντοπρία 6980879905
Νεοσύστατη επιχείρηση στην πόλη της Λευκάδας “White Cleaning”. Θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται από Ιανουάριο.
7
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Υ.
6932567501, 2645095634 κος Μανωλίτσης
Ξενοδοχεία Ruda Bay (Μικρός Γιαλός) και Ionian Paradise (Νυδρί)
8
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ –ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (3)
ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ – ΤΕΙ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Τηλ. 6938255286 κα
Ασφαλιστική εταιρία στην πόλη της Λευκάδας. Αποστολή βιογραφικών n.career3@gmail.com μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.
EQUAL SOCIETY
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΤην Τετάρτη η ημερίδα για το ΤΟΠΣΑ
Ημερίδα ενημέρωσης για τους ανέργους των δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Στήριξης της Απασχόλησης θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 18/12/2013 στις 18.00  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.
Κεντρικό θέμα του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η κατάρτιση και η προετοιμασία ογδόντα ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».
Θα παρουσιαστούν οι στόχοι της δράσης καθώς και αναλυτική περιγραφή τόσο των διαδικασιών που ακολουθούν όσο και των επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται μέσα από το πρόγραμμα.
Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Ειδικότερα η Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Οικονομικής Τουριστικής & Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδος (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ), η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου, η Εταιρεία Ανάπτυξης Λευκάδας (Επιμελητήριο), το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η εταιρεία μελετών και συμβούλων DATA RC,  η Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Ιονίων Νήσων, το  Master ΚΕΚ,  η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας. Συντονιστής και επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society.
Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται  την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -  ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής καλούνται να υποβληθούν έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.
                                                          
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην πληροφορική
Δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών διάρκειας 28 ωρών παρέχεται μέσω του προγράμματος E- gnosis. Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ της Αγγλίας η οποία είναι  αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Η μόνη οικονομική επιβάρυνση που έχουν οι καταρτιζόμενοι είναι ένα μικρό κόστος που καταβάλουν για τα εξέταστρα.  Οι ενότητες που παρακολουθούν είναι internet, word, excel, οι βασικές δηλαδή δεξιότητες που ζητούνται και που χρειάζεται κάποιος να παρακολουθήσει ώστε να αποκτήσει αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκμάθησης πληροφορικής. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Equal Society. Για πληροφορίες στο 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr  Εmail: equallefkada@gmail.com

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger