Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για καταργήσεις υπηρεσιών

  Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, μετά από εκτενή συζήτηση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για καταργήσεις υπηρεσιών στα Ιόνια Νησιά, απευθύνθηκε μέσω επιστολών τόσο στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα όσο και στον Υπουργό
Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αιτώντας να παραμείνουν ως έχουν οι υπηρεσίες για τις οποίες σχεδιάζεται η κατάργησή τους ή η μεταφορά τους.
 «Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων», τόνισε ο Περιφερειάρχης, «έχει πληγεί επανειλημμένα από τις καταργήσεις – συγχωνεύσεις υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ., Οικονομική Επιθεώρηση κλπ.).
  Οι αποφάσεις αυτές δεν ωφελούν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και αγνοούν τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της νησιωτικής μας Περιφέρειας.
  Η αποδυνάμωση της Περιφέρειάς μας συντελεί στο σταδιακό μαρασμό της, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει αναγκαιότητα στήριξης του νησιωτικού χώρου, κυρίως μιας Περιφέρειας που έχει προσφέρει τα μάλα  στην εθνική οικονομία και συνεχίζει να το πράττει συνεχώς και αδιάλειπτα.
  Ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, εκφράζοντας συνάμα και τη βούληση σύσσωμου του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, διατυπώνω την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεσή μου στη σχεδιαζόμενη κατάργηση ύ υποβάθμιση της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε. Ιονίων Νήσων, καθώς και των Κτηματικών Υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας και αιτώ να επανεξετάσετε το σχεδιασμό σας αναφορικά με τις εν λόγω υπηρεσίες».

Συνάντηση με Μιλτ. Βαρβιτσιώτη για το Λιμενικό Σώμα

  Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Σπύρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου, κ. Μ. Βαρβιτσιώτη, του ζήτησε να μην εφαρμοστεί η πρόταση για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση ή υποβάθμιση της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Λιμενικού Σώματος.

  Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του κ. Σπύρου, ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι, παρά τις προτάσεις που δέχεται για μεταφορά της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Λιμενικού Σώματος και την αναγκαιότητα εξοικονόμησης πόρων από συγχωνεύσεις υπηρεσιών, αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των Επτανησίων να μην αποδυναμωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και θα το εξετάσει σοβαρά.     
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger