Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ



            Πλούσιο το τριήμερο από συμμετοχές σε δραστηριότητες για τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας.
Ο Όμιλος συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας Ιονίου με τα σκάφη KORONI II και LEONA, που οργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών στην Κέρκυρα το τριήμερο 25-26-27/10/2013. Και τις τρείς ημέρες
διεξήχθησαν ιστιοδρομίες όπου όμως ο ελάχιστος αέρας δυσκόλεψε τα συμμετέχοντα σκάφη. Συνολικά συμμετείχαν 21 σκάφη από τους Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο.Μ. Γουβιών και Ν.Ο. Λευκάδας. Τα αποτελέσματα για τα σκάφη μας ήταν η 3η θέση για το LEONA στη γενική κατάταξη στην κατηγορία ORC Int. (11 συμμετέχοντα σκάφη) και 7η θέση για το KORONI II στη γενική στην κατηγορία ORC Club (10 συμμετέχοντα σκάφη).
Επίσης 7 μικροί αθλητές τριγώνου στα Optimist συμμετείχαν στο προπονητικό Camp που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού το τριήμερο 26-27-28/10/2013, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή για την Περιφέρειά μας, κου Χριστόνικου Γιαννίρη και να αποκομίσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger