Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αντιδημάρχος κ. Ζωής Σκιαδά, κατέθεσε αγωγή κατά του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΥΠΑ

EΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10431- τηλ: 2105245310


Αθήνα 21/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωσή μας σχετικά με τα δημοσιεύματα μας, για το θέμα του Φαρμακείου του Αγίου Πέτρου Λευκάδας, θα περίμενε την απάντηση της αρμόδιας για το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Αντιδημάρχου κ. Ζωής Σκιαδά, έχοντας υποχρέωση να την δημοσιεύσει στην εφημερίδα μας «ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΙΚΑ».
Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έκαναν και τα άλλα έντυπα ηλεκτρονικά και μη της Λευκάδας.
Αντί λοιπόν απάντησης κατέθεσε αγωγή κατά του Προέδρου μας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΥΠΑ που
εκδικάζεται στις 15 Νοεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λευκάδας. Δύο κυρίες εκπρόσωποι των εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έδωσαν συνέντευξη σε Λευκαδίτικη εφημερίδα στην οποία απάντησε η Ένωσή μας.
Σε ερώτημα δε της εφημερίδας που έκανε την συνέντευξη, εάν θέλουν να απαντήσουν στην επιστολή της Ένωσή μας δήλωσαν μαζί με την κ. Ζωή Σκιαδά   ότι «την απάντηση θα την πάρετε στα Δικαστήρια», όπως και έγινε με την εν λόγω αγωγή εναντίον του Προέδρου μας..
Η Ένωσή μας υπάρχει και λειτουργεί εδώ και 37 χρόνια.
Ο κ. Αντύπας είναι Πρόεδρός της τα τελευταία 12 χρόνια.
Η προσφορά της Ένωσής μας είναι πολύ σημαντική σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον καθώς και τα Κοινωνικά και Πολιτιστικά.
Πέραν της δημιουργίας των εκδηλώσεων, στην Αθήνα και το χωριό μας εκδίδει και την εφημερίδα «ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΙΚΑ» η οποία φέρνει σε επαφή τους απανταχού Αγιοπετρίτες και φίλους Λευκαδίτες με την γενέτειρά τους.
Γι’ αυτόν τον λόγο έχει ασχοληθεί και ο ξένος Τύπος (Αυστραλίας, Γερμανίας) για την δραστηριότητά της.
Έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί 21 χρόνια προσφέροντας αίμα, σε κάθε Αγιοπετρίτη, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Γι’ αυτό το λόγο έχει βραβευθεί το 2006 από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεξιώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρός της κ. Αντύπας.
Το ΔΣ της Ένωσή μας εκφράζει την λύπη του για το πρωτοφανές αυτό γεγονός!!!

        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΠ. ΑΝΤΥΠΑΣ                                                              ΕΥΑΓ. ΡΕΜΠΕΛΟΥ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger