Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συμμετοχή σε θεματικά εργαστήρια

Το Επιμελητήριο Λευκάδας που συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» στο πλαίσιο του Έργου
«Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας» 

σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε θεματικά εργαστήρια με τίτλο «Επιχειρηματική Στρατηγική στο νέο Οικονομικό Περιβάλλον» που θα πραγματοποιηθούν  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λευκάδας (Γολέμη 5-7 2ος όροφος- πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) την Τετάρτη,  30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 (Επιχειρηματικότητα) & την Πέμπτη,  31 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 (Απασχόληση)

Η παρούσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει ήδη επηρεάσει και αλλάξει το επιχειρηματικό περιβάλλον και τους όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων. Η ανεξέλεγκτη μετατροπή της σε οικονομική κρίση και η συνεπαγόμενη ύφεση, επιβάλλουν την αναθεώρηση όλων των δεδομένων της λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και των εργαλείων διοικήσεως & λήψεως επιχειρηματικών αποφάσεων.
Το θεματικό εργαστήριο έχει σκοπό την ενίσχυση της προοπτικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των ωφελούμενων – ανέργων του προγράμματος αξιοποιώντας και την δικτύωσή τους με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης (Δήμοι Λευκάδας & Μεγανησίου). Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου της Πέμπτης θα ακολουθήσουν συναντήσεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες και στελέχη επιχειρήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
Υπεύθυνοι  επικοινωνίας:
Επιμελητήριο Λευκάδας, Αθανασίου Πηνελόπη τηλ. 26450 22381
REMACO AE (Συντονιστής εταίρος): κος Δαλκίδης Γιώργος, τηλ. 210 6725966
e-mail:  topekolefkadas@gmail.com
website:  www.topekolefkadas.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger