Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πεζόδρομος στο Κανάλι- Παιδικές χαρές


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή του πεζόδρομου στη δυτική παραλία της Λευκάδας, δίπλα στο κανάλι, ένα έργο αναβάθμισης της περιοχής το οποίο πριν λίγες ημέρες αποδόθηκε στους κατοίκους και στους επισκέπτες.

Πλακοστρώθηκε ένα μεγάλο τμήμα με κυβόλιθους, τοποθετήθηκε μπάρα, καθαρίστηκε η ακτή, τοποθετήθηκαν παγκάκια και διακριτικός χαμηλός φωτισμός.
Επίσης έγιναν παρεμβάσεις σε πολλές παιδικές χαρές του Δήμου στα χωριά και στην πόλη, με αντικαταστάσεις οργάνων και επισκευές. Κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά στα Χορτάτα και στο Βλυχό. Αντικαταστάθηκαν τα όργανα της Κεντρικής παιδικής χαράς στην παραλία της Λευκάδας και δόθηκε πριν λίγες μέρες στους μικρούς φίλους για να παίζουν και να ξεκουράζονται.

Για την Δημοτική Αρχή προτεραιότητα μας είναι οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα. Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με ευαισθησία διαθέτοντας ελάχιστα ποσά, αλλά τα απολύτως αναγκαία για να κάνουμε παρεμβάσεις.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger