Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Equal Society :ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 22.07-29.07

ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΗ Η’ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Ζητούνται δύο γεωπόνοι στην Πρέβεζα, υπάλληλοι γραφείου και προσωπικό σε χώρους εστίασης.
Γεωπόνοι ως τομεάρχες δακοκτονίας, υπάλληλοι γραφείου για μόνιμη απασχόληση, σερβιτόροι και προσωπικό για κουζίνα είναι μερικές ειδικότητες που ζητούνται σε Λευκάδα και Πρέβεζα.
Για την εβδομάδα 22/07 έως 29/07/2013 «Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων» της Equal Society συγκέντρωσε πάνω από 25 κενές θέσεις εργασίας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στους νομούς Λευκάδας και Πρέβεζας.

Για την εβδομάδα που μας πέρασε καλύφθηκαν 8 θέσεις του πίνακα της Δομής και την ακριβώς πιο προηγούμενη άλλες 10. Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός ότι η Δομή Ενημέρωσης βοηθά ανέργους και επιχειρήσεις να βρουν δουλειά και το κατάλληλο προσωπικό αντίστοιχα. Ο πίνακας των νέων θέσεων εργασίας της «Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων» θα προβάλει κάθε εβδομάδα τον ανανεωμένο πίνακα των θέσεων απασχόλησης για το νησί της Λευκάδας και των γύρω περιοχών.
Ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει η ανακοίνωση πρόσληψης δύο γεωπόνων ως τομεάρχες Δακοκτονίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας με σύμβαση μέχρι τις 30-11-2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας (Λ. Ειρήνης 65).
Τα απαραίτητα προσόντα για την πρόσληψη είναι τα εξής: 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ, 2. Πτυχίο ή Δίπλωμα ελληνικού ΑΕΙ ή ισότιμα αναγνωρισμένου ΑΕΙ της αλλοδαπής, βάσει του οποίου χορηγήθηκε η παραπάνω άδεια και 3. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i)Επεξεργασίας κειμένου ii)υπολογιστικών φύλλων και iii)υπηρεσιών διαδικτύου.
Επικουρικά και εφόσον δεν βρεθούν υποψήφιοι με τα ανωτέρω προσόντα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι με πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής ή αντίστοιχης κατεύθυνσης ΚΑΤΕΕ, και με γνώση χειρισμού Η/Υ στα ανωτέρω γνωστικά αντικείμενα.
Έντυπα αιτήσεων υπάρχουν στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη θέση ΑΣΕΠ/Συμβάσεις/Ορισμένου Χρόνου/Έντυπα αιτήσεων/Έντυπο ΣΟΧ 2. Στην ίδια διαδικτυακή θέση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν και το Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ-Ημ. Έκδοσης 21-3-2012, στο οποίο υπάρχουν αναλυτικές Οδηγίες Συμπλήρωσης της Αίτησης και περιγράφονται ο τρόπος μοριοδότησης των υποψηφίων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Ανοιχτή παραμένει και η θέση του Διοικητικού Υπαλλήλου για το Πρωτοδικείο Λευκάδας για την οποία μπορεί να αποστέλλεται το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Η Equal Society επιδιώκει την καλύτερη δυνατή προβολή των θέσεων εργασίας μέσα από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και από το γραφείο μας στη Λευκάδα, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.equalsociety.gr και του www.zhteitai.gr

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: equallefkada@gmail.com ιστοσελίδα:  www.equalsociety.grShare this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger