Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EUROPE DIRECT ΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ




Συμμετοχή του Κέντρου Europe Direct ΠΙΝ στην πρωτοβουλία «Eastern partnership youth window» του προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» στη Λευκάδα, 15/03/2013
 
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Βερύκιο καθώς και με την Πολιτιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ συμμετείχε στις εργασίες της δράσης «Βe On Air» στη Λευκάδα την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε από 8 έως 16 Μαρτίου 2013 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» και συγκεκριμένα της πρωτοβουλίας «Eastern partnership youth window» με τη συμμετοχή 34 νέων δημοσιογράφων και εκπαιδευτών νέων από 17 χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και του Καυκάσου με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, την Εθνική Υπηρεσία Προγραμμάτων Ε.Ε, το πρόγραμμα ”Νέα Γενιά σε Δράση” και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πληροφόρησης Eurodesk.
Στόχος της δράσης ήταν η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων όσον αφορά τις μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης, την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας σε εκπαιδευτικά προγράμματα και τη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτικού εργαλείου διαχείρισης των ηλεκτρονικών μέσων προκειμένου να προωθήσουν το διαπολιτισμικό διάλογο, την αλληλεγγύη, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των ευρωπαίων νέων.
Η επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα. Π. Γεωργίου παρουσίασε το Κέντρο και το ρόλο του στην πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των νέων πάνω σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού καθώς και διαδικτυακά εργαλεία ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης της Ε.Ε. που αφορούν νέους και δημοσιογράφους. 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Σαμάρα 13
49100 Κέρκυρα
Ôçë: 26613 62183
Ε-mail: europedirectcorfu@pin.gov.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger