Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Την έκπτωση Δημάρχου στα Ιόνια εξετάζει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης!!!



Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής ανακοίνωσε ότι εξετάζει περιπτώσεις διαφθοράς και υπεξαίρεσης χρημάτων σε νησιά του Ιονίου...



Τη δήλωση – βόμβα έκανε ο κ. Ρακιντζής στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν δύο σκάνδαλα αυτή τη στιγμή που βρίσκονται υπό διερεύνηση σε νησιά του Ιονίου. Συγκεκριμένα υπάρχει αίτημα του Περιφερειάρχη (προφανώς εννοεί τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης) για έκπτωση Δημάρχου σε νησί του Ιονίου ενώ υπάρχει και υπάλληλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είχε πλαστογραφήσει επιταγές 600.000 ευρώ. Για όλα αυτά έχει επιληφθεί ο Εισαγγελέας».
Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης πάντως ξεκαθάρισε ότι εξετάζονται και άλλες υποθέσεις διαφθοράς και υπεξαίρεσης από ταμεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «σε πολλούς πρώην Καποδιστριακούς Δήμους της χώρας», οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών ή ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.
Εξετάζεται η διευρυμένη σύνθεση της ΚΕΔΕ
Να συγκληθεί άμεσα το δ.σ. της ΚΕΔΕ και μάλιστα με διευρυμένη σύνθεση (σ.σ. με τη συμμετοχή των προέδρων των 13 ΠΕΔ και ενδεχομένως των προέδρων του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο Κ. Ασκούνη, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας. 
Ο κ. Νίκας ζητά να εξεταστεί την εικόνα της αυτοδιοίκησης στην κοινωνία  με αφορμή τις καταδίκες και τις καταγγελίες κατά δημάρχων, ιδιαίτερα παρελθόντων ετών.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger