Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή του Σχολικού Κέντρου Βραγκανιώτικων Δ.Ε. Μελιτειέων Κέρκυρας


Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή του Σχολικού Κέντρου Βραγκανιώτικων Δ.Ε. Μελιτειέων Κέρκυρας

  Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» εντάχτηκε, με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, η κατασκευή του Σχολικού Κέντρου Βραγκανιώτικων Δ.Ε. Μελιτειέων Κέρκυρας.


  Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η χρηματοδότηση ανέρχεται σε 4.445.000 ευρώ και αφορά:
Α. Κατασκευή διώροφου κτηρίου με συνολική δόμηση 2.041,78 τ.μ.
Β. Προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας.

  Κατά τη διάρκεια υπογραφής της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ παραβρέθηκαν, εκτός του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρου Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικού Κέντρου Μελιτειέων, Γιώργος Κουλούρης, ο Αντιπρόεδρος, Μίλτος Γαστεράτος, η Γραμματέας, Σοφία Καρύδη και ο πρώην Διευθυντής του Σχολικού Κέντρου, Σπύρος Λαβράνος, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την υλοποίηση ενός οράματος που γονείς και μαθητές είχαν σχεδιάσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.    

  
ΦΩΤΟ – ΛΕΖΑΝΤΕΣ
  1. Από αριστερά: Ο Σπ. Σπύρου και ο Π. Οικονόμου, κατά την υπογραφή της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ.
  2. Από αριστερά: Ο Γιώργος Κουλούρης, Σπ. Λαβράνος, Σοφία Καρύδη, Μίλτος Γαστεράτος.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger